Tuesday, February 26, 2008

Norleon Sibilja & Abeona's Indira :-)

My darling Sibilja lives with her half-sister Abeona's Indira :-)
Sibi had grown a lot since I last saw her! What a lovely, curious and playful girl she is.





Indira wasn't too excited about the photo-session :-) She has welcomed her half-sister very nicely and the two girls are now best friends!

A few pictures from Tallinn

All pictures were taken by either Marja Komssi or Toni Ala-Piirto :-)


Lindbrekkas Shamicka :-)

IC Abeona's Saga :-) My cuddling girl




IC Abeona's Kalinda :-)

Monday, February 25, 2008

Home sweet home

Huh, matkalla oli mukavaa mutta onpa kiva päästä taas kotiin :-) Saga ja Iines olivat reissussa niiiiiin ystäviä ja Iines hoidatti itsensä Sagalla ja nukkui Sagan päällä sturdissa. Kotona palautuivat heti normaaliin päivärytmiin, eli Saga veti Iinestä heti lättyyn :-/ Noh, ilmeisesti reissussa Sagaa jännittää sen verran että oli kivaa että kaveri oli mukana.

Lulla oli iloisena meitä vastassa kun kotiuduttiin :-D Jutteli kovasti ja lähti ulos kun hain vielä tavaroita autosta. Kiva kun se on taas piristynyt ja "oma vanha itsensä". Suuri kiitos kyllä kuuluu äidille ja iskälle, jotka jaksavat viedä Lullaa pihalle - Lulla on tosi paljon rohkaistunut tässä talven mittaan ja on kotonakin erilainen. Ei asu enää saunassa ja tulee jopa öisin viereen nukkumaan. Vuosihan tässä onkin jo vierähtänyt vaihtelevissa merkeissä.

Seuraava projekti olisikin saada Lullaa vähän laihtumaan. Pentujen aikaan painoa tuli "vähän" lisää, ja jos seuraavat pennut on tiedossa kesällä, niin olisi hyvä että sitä ennen saataisiin vähän edellisiä pois...

Huomenna pitäisi mennä Indiä ja Sibiä katsomaan ja kuvaamaan :-) Matkaltakin on kuvia, laitan niitä varmaan blogiin kunhan saan niitä Tonilta.

Sunday, February 24, 2008

Greetings from Tallinn!

Saga and Shamicka got their serts yesterday :-) It was Saga's 4th CAGCIB and Shamicka's first CAC. Both had nice judgments, neither went to the nominations.

Saga's daughter Kalinda is now International Champion!! "Täplä" had one competitor and won :-)

***
Both girls got their certs today too :-)

Täplä got her first CAGCIB and was also nominated! Congratulations!!!

Saturday, February 23, 2008

Kotimiehenä...

Mä oon Roope ja mut on hylätty :-/ Ensin mä luulin, että mua varten oli hankittu kiva punainen kantokassi, siellä mä viihdyin hyvin pari yötä. Ajattelin että ehkä mennään Mimman kanssa jonneki reissuun - just the two of us. Mutta ei. Tänään alkoi näyttää siltä että joo, mä jään tänne enkä suinkaan yksin. Lullan kanssa.


Jos mä olisin saanu valita, ni en olis kyllä jäänyt! Olisin ehdottomasti lähtenyt mun mussukan, Sagan, mukaan. Se on kuulemma mun sisko, mut en mä tiedä mitä se tarkottaa? Se on mun paras kaveri ja nyt se vietiin.

Onhan toi Lullakin ihan ok. PAITSI että se tuppaa jo olemaan mua isompi, jos ei muuten ni ainakin paksumpi. Ja se tuppaa tulemaan ihan iholle, vaikka mä yritän vihjata et vois lähteä ja vähän nopsaan. Sellanen se aina on ollut, ahdistelija. Mä tykkään vaan mun mussukasta Sagasta - niin ja Mimmasta. Paitsi nyt kun se on mut hylännyt, ni voi olla että en ainakaan kahteen päivään mene viereen nukkumaan. En edes tule katsomaan kun se tulee kotiin! Nih. Siitäs saa, kun hylkää mut tänne.

Tosin palveluhan pelaa jopa paremmin sillon kun säännönnestely on matkalla. Ruokapalvelu käy monesti päivässä JA siihen kuuluu rajaton ulkoiluoikeus! Eilen otettiin jo pienet harkat, mä jahtasin rusakkoa ja oli kuulkaas NIIN pienestä kii, että melkein sain sen. Narun jatkona ollut mies vaan sattu kaatumaan ja pilas kaiken. Mutta silti, ettäs kehtaa jättää mut sinne. Parasta pitää mykkäkoulua ainakin kolme päivää -oppiipahan olemaan.

Mutta nyt mä meen lepäämään, tää kirjottaminen käy voimille. Vaan mihis mä meen sutjakan vartaloni oikaisemaan, ku mun pesäkin vietiin! Parempaan tarkotukseen kuulemma, en ymmärrä.

Friday, February 22, 2008

Ja eteenpäin... :-)

Excellent on

* ainutkertainen
* erinomainen
* etevä
* kiitettävä
* mainio
* oiva
* oivallinen
* taitava
* taiturillinen
* taiturimainen
* täydellinen
* verraton
* virtuoosimainen
* virtuoosinen
* ylivoimainen


Me saatiin tällainen Homelolta! (täytyy ihan sen kunniaksi kirjoittaa Suomeksi!)


Nami ja Pukkilan peräkammarinpojat saikin jo palkinnon, mutta täältäkin tulee :-) Aivan mainioita juttuja, sitä aina välillä ihan häpeää omaa mielikuvituksensa (ja jaksamisen) puutetta. Ps. kyläkutsu on edelleen voimassa :-)

Homelolle ja Eetu Pörrille lähtee palautuksena kanssa :-) Varsinkin nuo videopätkät on olleet tässä viime aikoina mun suurinta huvia. Jos mä yrittäisin opettaa Sagaa antamaan tassua, ni varmaan tulis tassusta päähän ;-) Mutta Eetu onkin kiltti ja oppiva poika! Ja toki sukulaisia pitää suosia.. Alexille terkkuja!

Dragborgens- kasvattajan ja kissojen kuulumisia on aina mukava lueskella... Harmi vaan että tuo pakkoruotsi ei oikein ole hallussa... Jotain sitä kuitenkin aina toisinaan tajuaa.

Veikolle ja Veikon pojille menee kanssa! :-) Sagalta pusuja rakkaalle Iggelle! Me suositaan nyt mettisblogeja, kun ei me tunneta ketään muita ;-)

Hetkinen, tunnetaanhan me muitakin!! (ajatuskatkos)

Kawaii abynoita ja kuvia pilvin pimein :-)


Thursday, February 21, 2008

Saga...


Mä oon Saga ja mulla on karvaa vain kesäisin.. Talvella pudotan kaikki ja tällä kertaa ne lähti pentujen aikaan. No eipä tarttenu lasten kanssa poseerata, ku olin niin puli. Ekojen kanssa pidin itteni nättinä ja pääsin kuviinkin, mutta sillon äiti hoiti mun hommat. Nyt mulla oli apuna kyllä toi ärsyttävä norjalainen au-pair, mutta sehän ei muuta hoitanut kun potatuksen. Ruokinta jäi mulle, ja kävi ilmi, että raskas työ vaati raskaan veron ja multa lähti karva. Noh, kesää odotellessa...

I'm Saga and I only have coat in the summertime. In the winter I lose every single hair on my body and this winter I dropped them around the time my kittens were born. Well, that meant that I didn't have to pose with my kittens.. The first time I was able to keep myself looking young and beautiful, but a big part of that was the fact that my mom took care of the kittens.

I actually did get help this time around too.. That annoying norwegian au pair tried to do something, but I was left with the feeding and that was the fact that was too much for my coat. Well, now that my babies have moved, I'm waiting for the summer (and the coat).

By the way, I'm going to a show next weekend ;-) That will be certainly interesting, with no coat and all... ;-)

Hugs to all my 8 babies!

A few photos from last weekend, all pictures: John Krijt

Granfather Piru (CH Luna-Purr Dust Devil)

Norleon Skadi "Karkki"

Iines (Lindbrekkas Shamicka)

Aksu (PR Lionmind's Aquila)

Grandmother Athene (IC Lioneye's Athene)

Coatless mom Saga ;-) (IC Abeona's Saga)

Norleon Sunna

Sunna

Sunna playing in her new home :-D

Tuesday, February 19, 2008

Kaikki pennut ovat maailmalla :-)

Ensimmäinen pentue on maailmalla - Sunna kirjaimellisesti, kun muutti maanantaina Hollantiin. Vierailu Sunnan luo on merkattu jo alustavasti kalenteriin, kiva ajatella että ei mene kauaakaan kun taas näen sen pienen mussukan :-)

Ensi viikolla ohjelmassa on vierailu Sibiä ja Indiä katsomaan, odotan sitä jo innolla :-) Karkin kanssa meillä oli jälleennäkeminen Jyväskylän näyttelyssä! Olipa neiti kasvanut sitten viime näkemän ja oli oikein reipas ja vilkas tytteli :-) Remppaa tulee nähtyä muutenkin useammin, joten sen muuttumisesta on vaikea sanoa mitään. Äitinsä äänen tuntuu perineen tällä hetkellä vain Karkki ... Harmi Katille ja Terolle, onni muille ;-)

Pentujen kasvua on ollut mukava seurata, varsinkin kun kaikki sujui mallikkaasti ja jokaiselle löytyi hyvä koti. Olin itsekin vähän hämmästynyt, kun yksikään punaisista tytöistä ei "jäänyt" kotiin... Houkutus oli jossain vaiheessa kova, mutta pääsin siitä ylitse. Kaikki olivat niin ihania, että niistä kotiin olisi voinut jättää vaikka jokaisen :-) Mutta joskus täytyy ajatella järjellä - ei tunteella.

Uudet pentusuunnitelmat on jo tehty, jos kaikki menee hyvin niin kesällä täällä vilistää uusi porukka mettislapsia.

Monday, February 18, 2008

Sunna has moved to her new home

Today was the day... Sunna left with her new family and I think she will be in Amsterdam shortly. I'm anxiously waiting to hear how her trip went :-)

Thank you Yvonne & John for a very nice weekend and for giving Sunna a loving home! :-)

Thursday, February 14, 2008

Hauskaa Ystävänpäivää! Happy Valentine's Day!


Ystävänpäivä meneekin siivotessa ja huomista odotellessa. Sunna ei vielä tiedäkään, mutta huomenna on jännä päivä, kun Sunnan uusi perhe tulee yhden aikaan Helsinkiin ja sitten pääsevät vihdoin näkemään Sunnan. Jännää!

Sunna pääsi eilen pitkästä aikaa puntarille ja painoa oli kertynyt 2,1 kg . Lulla oli samassa iässä parisataa grammaa painavampi, mutta ei Sunnan nyt kovin häpeissään tarvitse tuosta lukemasta olla :-) Tänään menen laittamaan Remua näyttelykuntoon ja yritän muistaa ottaa puntarin sinnekin mukaan.

Tuesday, February 12, 2008

Lulu, Sunna, Häjy - or which one is which?

They do look a like, don't they? If I didn't know better, I would think that Sunna is Lulu's and Häjy's kitten ;-) Of course that combination couldn't be possible... but since Lulu never got kittens, it's nice to see something similar in Sunna.

Mostly Sunna looks like Häjy, an improved female version of Häjy ;-) But there is something very Lulu-like in her, too. There isn't much Saga, at least not on the outside. Saga doesn't mind though, after all, she did produce a female version of her father instead... (Sibi)

Monday, February 11, 2008

Remeli, Remppa, Remu, Reme....

Kävin moikkaamassa Remeliä lauantaina, samalla kun hain Remelin omistajan keilaamaan :-)

Remppa tuli aika väsyneenä vastaan ja sitä sai taas pidellä vauva-asennossa ja pusutella. Tuntui että on saanut painoa sitten viime näkemän, karvaa ei yhtään ;-) Remppa on aika kiukustunut, kun ei vielä pääse kaikkiin paikkoihin minne isot kaverit pääsee. Mutta ehkä parempi niin, Remppa kun ei aina oikein osaa käyttäytyä ;-)

En kyllä tiedä siitä että onko Saga periyttänyt jotain tuholaisgeeniä, kun ekassa pentueessa oli niin kilttiä ja rauhallista porukkaa.... Saga ite on kuin nuori tyttö taasen, juoksee kaiket yöt Sunnan kanssa ja yhdessä kiusaavat muita. Roope on aivan kypsä tähän kaksikkoon ja siihen, että sen paras ystävä on hylännyt sen ollakseen jonkun kakaran kanssa :-/

No Roopelle on tiedossa iloisemmat ajat, kun "kakara" lähtee ensi maanantaina uuteen kotiinsa.

Täytyy tässä viikolla vielä käydä sukimassa Remppaa näyttelykuntoon ja ehkä ottaa samalla vaaka mukaan. Sunna painoi eilen 2kg, vähän on Lullaa jäljessä painovertailussa ;-) mutta ei paljoa.

Sunday, February 10, 2008

Jyväskylä approaching


The last time my cats (well, Iines) attended to a show was in the beginning of Septempber! Almost 6 months ago. I'm very excited about the show on Saturday - I think it will be a very interesting day! (the confirmations haven't arrived yet, so Kes-kis has published a list of the owners and the numbers of the cats, no names though, but it's quite easy to figure them out with the owner names).

Sunna's new family is coming with me & Shamicka and Hanna & Remu to the show. Kati and Tero are bringing Karkki and Hannele is bringing Häjy and Piru. Quite a family meeting :-)

Remu will be competing with at least Suvipäivän Mirmir, who has LOTS of coat and is very nice looking boy. Karkki will have at least two competitors - Häjy and Piru seemed to be alone in their classes, but let's see... Shamicka on the other had has at least 4 competitors :-/ Nice..... But let's face it, it could be even more, since last year there were sometimes 6-7 females in the kitten/youngster class.

Remu has Dieter Filler, Karkki, Häjy and Piru have Elena Zagorskaja and Shamicka has Martin Sanda. I'm really not expecting anything :-D I'm also hoping to get pictures of Shamicka, as Keijo Penttinen is suppose to be there.


Monday, February 4, 2008

Sibi & Indi

I also got a message from Sibi & Indi today :-) Sisters are doing just fine, sleeping next to each other and playing around. Indi seems to realize that Sibi is way smaller than she, and is very careful not to to let things go too rough.

Sunna has been very active today -in making Saga's and Shamicka's life miserable ;-) Sunna seems to think she is bigger than she really is and is challenging Saga and Shamicka to a fight all the time... Saga is trying to get her kitten in order, but no luck so far ;-) Shamicka is too sweet and kind to really put Sunna in her right place, so she just keeps running to my lap - complaining that Sunna isn't leaving her alone.

Karkki - 12-13 weeks









I got some pictures of Skadi today :-) Thank you Kati and Tero for these lovely pictures. It's so nice to hear that Karkki is doing great.

Sunday, February 3, 2008

Sunna 13 weeks


Sunna has already turned 13 weeks, only 2 weeks until she moves to her new home :-)