Tuesday, November 25, 2008

New pictures of Remu


Finally - new pictures of Remu! It's really hard to take pictures of him, as he is so black ;-) The ones I've taken have been so terrible, that I couldn't publish them... Last week Toni and Marja came visit him and now the pictures are at Remu's own page: http://www.norleon.net/remu.html


Monday, November 24, 2008

Show news

I was so tired last night that I couldn't write anything on a foreign language... But now I'm a bit more awake and maybe able to make some understandable sentences.

The show went really well, we got everything that we needed and more :-) Iines didn't have competitors and got CACIB both days and became International Champion. The main problem with her is that she is so skinny. She got nice judgment both days but obviously needs more weight.

Norleon Skadi was at the show both days and became Champion on Saturday and got CACIB + BIV-total on Sunday! :-) Congratulations Kati and Tero! Skadi got nice judgments :-)

Saga's son Abeona's Sharma was at the show both days and got 2 x CAGPIB and 2 x BIV! :-) He now has 3 CAGPIBs.

The storm really hit when I was driving home and there were times when I couldn't see anything... Luckily I was able to stay on the road and got home safely! It was a nice weekend and now I'm looking forward to a show in Kuopio :-) Sparke and Eydis are coming to the show, it's Sparke's first time to neuter class and first time that Eydis will be at a show.

Sunday, November 23, 2008

Uusia titteleitä :-)

Meillä oli oikein onnistunut viikonloppu Turussa, jonka kruunasi se että pääsin ehjin nahoin kotiin sieltä ;-) Keli oli aika mielenkiintoinen, mutta hitaasti mutta varmasti päästiin kotiin kuitenkin.

Iines sai lauantaina toisen CACIBin ja sunnuntaina valmistui sitten International Championiksi! Olen tosi tyytyväinen, nyt on tavoitteet täytetty ja jatkoa mietitään sitten myöhemmin. En sano ettenkö koskaan enää toisi Iinestä näytille, sen vaan täytyisi saada massaa lisää ennen sitä ;-) Joten katsellaan ja odotellaan.

Sagan tyttö Karkki valmistui Championiksi lauantaina! Neidistä tuli nyt siis ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa Norleon kissa, jolla on titteli :-) Sunnuntaina tuli eka CACIB ja vielä VP-total kaupan päälle. TP-valinnassa käytiin pyörähtämässä ja kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen molempien päivien arvosteluihin :-)
Nuori neiti osoitti sunnuntaina olevansa äitinsä tapaan hyvin itsepäinen ja kekseliäs neiti... Kun pakotie tukittiin vahvistamalla oven kiinnityksiä, päätti neiti sen sijaan lähteä katon kautta ;-) Jotkut ystävälliset ihmiset sitten nappasivat neidin kiinni ja palauttivat häkkiin... Kova kiire ja paljon asiaa koko ajan ;-) Taattua Sagan tyyliä...

Sagan ekan pentueen Sharma oli myös näyttelyssä ja hienosti CAGPIB + VP molempina päivinä! Hyvä viikonloppu Sagan ipanoille :-) Kuopiossa onkin sitten näytillä Karkin veli Remu ekaa kertaa kastraattiluokassa ja Iineksen tyttö Mila pentuluokassa. Jännää!

Kiitoksia kovasti valmistumisonnitteluista! Kuvia tulee varmaan lähipäivinä, jos/kun Kati niitä mulle lähettää :-)) Oma kamera oli kyllä mukana, sillä ei vaan tullut otettua yhden yhtä kuvaa...


Thursday, November 20, 2008

Näyttelykamat kasassa

Nyt on kasattu suurin osa näyttelykamoista ja samalla tuli siivottua pari kaappia ;-) Viime huhtikuun alussa olin viimeksi omien kissojen kanssa näyttelyssä ja siitä johtuen kamat oli enemmän tai vähemmän levällään. Edelleen on yksi verhon kappale kateissa, mutta sen voi korvata jollain muulla värillä. Kätevää kun on samasta kankaasta eri värisiä verhoja ;-) Veikkaan ettei Iines kovin innolla ole lähdössä mukaan, tänään se jo epäluuloisen näköisenä katteli mun touhuja...

Eilen Iinekseltä pestiin kauluri ja häntä, raasu parka oli aivan hädissään :-D Kiltti kun on, niin ei kuitenkaan muuta tehnyt kun vähän räpiköi. Ei edes miukunut yhtään. En usko että sitä on aiemmin edes pesty, noin säälittävän käytöksen olisin kyllä muistanut....
Eilen käytiin myös Marjan ja Tonin kanssa kuvaamassa Remua (tai siis, Toni kuvasi), mutta kuvat on vielä saamatta... Laittelen niitä esille, kunhan ne ilmaantuvat.

Wednesday, November 19, 2008

Turun näyttely lähestyy

Viikonloppu lähestyy uhkaavasti, mutta kaikki valmistelut on vielä tekemättä. Kissakin pitäisi kai pestä, en edes muista milloin se olisi pesty? (Saattaa myös olla, ettei koskaan... :-D) Näyttelyverhot on sikin sokin kaapissa, toivon mukaan kuitenkin kaikki on tallella. Ehkä täytyy alottaa pakkaaminen jo torstaina, niin ehtii vielä perjantaina ostaa / tehdä jotain, jos jotain mystistä on näyttelykamoille tässä tauon aikana tapahtunut.

Iines lähtee reissuun yksin, joten Roope, Saga ja Lulu jäävät kotimiehiksi. Kissanhoitajien iloksi olen taas aamun ratoksi vähän siivoillut ;-) Jostain syystä heräsin kuudelta! ja vieläpä nousin silloin. Yleensä herään nipin napin kahdeksalta ja puolen aikaan olisi kiva jo olla töissä, että ehtii rauhassa juoda aamukahvit.

Iineksellä on lauantaina Annika Billing ja sunnuntaina Beverly Elian. Siitä päätellen, että molemmilla tuomareilla on arvosteltavana vain 3 väriryhmää, kissoja on varmaan vino pino kutoseenkin tiedossa! Karkilla ja Sharmalla sen sijaan on pienempi väriryhmä (V) ja lauantaina Karl Preiss ja sunnuntaina Minna Krogh. Iines ei ole kummallakaan sille osuneella tuomarilla koskaan ollut, joten odotan mielenkiinnolla. Sharma on muistaakseni joskus ollut Minnan pöydällä, Karkki ei.

Iinekselle on vissiin kovaa vauhtia tulossa juoksu! Toivoisin, että odottelisi vielä viikonlopun yli... Ei niin kivaa jos se nuohoaa ympäriinsä täällä ja ennen näyttelyä ja on sitten ihan nuhjuinen näyttelyssä. Ei ainakaan vielä yöllä huudellut (=karjunut täysillä), joten ehkä tässä vielä hetki menee.

Tänään ohjelmassa olisi töiden jälkeen Iineksen pesu ja Remelin kuvaus :-) Toivottavasti Remusta saadaan kerrankin kuvia, kun yleensä kuvissa näkyy vaan joku epämääräinen möykky ;-)


Sunday, November 16, 2008

Sunna 1 years

I got new pictures of Sunna today! She has LOTS of coat and is soooo pretty :-)



Saturday, November 15, 2008

Coat is slowly growing

Unfortunately a week can't make a big difference, but at least the coat is coming! 5 weeks have passed between these pictures :-) It's still a long way to the condition that Iines was in last winter :-) http://www.norleon.net/images/iineksenkuvia/16.jpg


Tuesday, November 11, 2008

Halipallo nimeltä Iines

Nyt kun lapsista on päästy, on Iineksen hellyydenkipeys melkein jo saavuttanut uuden ulottuvuuden... Iines tulee heti syliin jos istuu johonkin. Jos viihdyn liikaa keittiössä (ei ole pelkoa tiskivuoresta päätellen), niin ei mene kauaa kun Iines roikkuu jalassa kiinni! Pitäisi joko ottaa se syliin köllöttelemään tai mennä jonnekin parempaan paikkaan, jotta se voisi itse kivuta syliin. Se on kuin räsynukke, jota voi väännellä ja käännellä miten päin vaan :-D Aina vieraille pitääkin näyttää, miten sen voi laittaa mihin asentoon vaan ja se jää siihen! Jos asettelen sen makaamaan kyljelleen käsieni päälle, jää se siihen makaamaan kuin olisi jossain kantotuolissa ;-) Öisin se on joko kainalossa tai mahan päällä (joten on siitä pienestä painosta jossain asiassa hyötyä...)

Sama halipula ulottuu myös kissakavereihin. Kun tulen töistä, käy se sen verta kierroksilla että vetää ensin itsensä lattialle pitkin pituuttaan (venyttelee) ja sen jälkeen puskee vuorotellen kättäni, Sagaa, Lulua ja Roopea. Saga yleensä suhtautuu asiaan suopeimmin ja Iines saattaa jättäytyä innokkaasti Sagan pestäväksi. Se kiehnää ja kiertelee kavereitaan sen verran paljon, että punaiset pallot ahdistuu siitä välittömästi :-D Tulee kai liikaa "iholle".

Jos en tule suoraan töistä, odottaa se jo surkeana ikkunassa. Odottaa se muutenkin, mutta normaaliin aikaan se ei liimaudu ikkunaan... Olen toisinaan käynyt kotona päiväsaikaan ja todennut, että sillon se ei ole valmiudessa.

Laiskistunutkin se tuntuu olevan, liikkuu pääasiassa vain sylin ja keittiön väliä ;-) Keittiöön se jaksaa aina juosta yhtä innoissaan, koska toivoo saavansa nameja! Kreetan matka oli sille monessa mielessä painajainen, eritoten siksi, että unohdin kertoa kissanhoitajille, että se on tottunut saamaan ainakin 2 namipuikkoa päivässä.... Olivat vaan ihmetelleet kun se keikkui vuorotellen mikron vieressä ja baarijakkaralla ja ei innostunut mistään ruoasta ;-) Mutta hyväähän se vaan teki, ettei aina saa pelkkiä herkkuja.

Harmikseni en ole kuullut juurikaan Iineksen sisaruksista, olisi kiva tietää ovatko ne samanlaisia :-) Isän ja äidin kuva kuitenkin kertoi sen, että ne tykkäävät kovin toisistaan ja äiti Solina näytti juuri yhtä innokkaalta lähtentelijältä kuin Iines ;-)

Tuesday, November 4, 2008

Kettutyttö ;-)

Kävin lauantaina Remua katsomassa ja totta tosiaan, ainoa Sagan pennuista joka ei ole Häjyn näköinen, on Lulun näköinen ;-) Musta väri toki tekee siitä vähän eri näköisen, mutta joka tapauksessa Remu on jotenkin Lulun "oloinen". Tytöt sitten ovatkin vähän miesmäisiä ja Häjyn näköisiä...
Kettutyttö on ollut viime aikoina erikoisen hyvällä tuulella ;-) Tällä hetkellä ei asu saunassa eikä muuallakaan piilossa, vaan nukkuu yöt tassut taivasta kohden vieressä ja kehrää niin pirusti! Antaa selvitellä takkujakin, joten on nyt aivan takuton ;-)

Karkki 1v

I got a few lovely pictures of Karkki yesterday :-) 1 years old, and constantly talking ;-) Karkki is planning to meet a lovely creme/white male next year, more info here: Kissafarin plans




All pictures: Kati Seppä

Monday, November 3, 2008

Happy birthday Norse Mythology - litter: Sparke, Skadi, Sunna & Sibilja!

It seems that it was just a moment ago, when they were tiny tiny kittens :-) Now they have reached one year and happily living in their new homes :-)

In these pictures they are almost ready to leave and Saga's job is coming to an end :-)