Wednesday, March 31, 2010

Pääsiäisloma häämöttää

Pääsiäispupujen sijaan kuviin pääsee jälleen kerran pieni-Iines :-) Photoshopin levyke on edelleen hukassa, joten mitään uusia kuvanmuokkauksia en saa tehtyä... Täytyy varmaan suosiolla ostaa uusi, koska viimeistään pentujen aikaan on jotain kollaaseita pakko päästä tekemään.

Huomenna on vielä 3 tuntia töitä ja sitten on tiedossa pitkä viikonloppu, jee! :-) Tiistaina sitten taas töihin ja torstaina 8.4. on matka Lahteen Lambergille. Lillin poikaystävä Ottohan testataan vasta kesäkuussa, mutta parempi nyt otattaa Lillistä testit jo hyvissä ajoin, niin kaikki on valmiina treffejä varten.

Eilen pohdiskelin millaisia pentuja olisi kiva saada ja totesin, että hopeapentujen lisäksi olisi kiva saada highwhiteja myös :-) Lillin äiti ja Otton isä ovat molemmat bicoloureita, joten voisihan niitä hyvinkin tulla. Saa nähdä jatkuuko tyttövoittoisuus, vai tuleeko tällä kertaa enemmän poikia! Lilli on niin rämäpää, että ehkä se on liian raisu prinsessojen äidiksi... ;-) Ainakin yksi tyttö olisi kuitenkin tilauksessa, joten täytyy toivoa että sellainen "juuri sopiva" ilmaantuisi.

1 comment:

Anonymous said...

Hyvää pääsiäistä teillekkin! :)
T: Ilveslaakson poppoo