Friday, January 21, 2011

Lilsun massakausi...

Ihan piruuttani punnitsin tänään Lillin, vaikka ei edellisestä kerrasta niin kauaa olekaan (alle viikko). Paino oli vähän reilut 4,9 kg, sata grammaa enemmän kuin viimeksi. Mitä ilmeisemmin Lilli syö aina samoihin aikoihin kuin idolinsa, keinoemo Saga, joka syö siis lähestulkoon koko ajan... Eli odotettavissa on lihomista molemmille :-) Lillin äiti (myös Naomi Campbelliksi nimitetty) Iines sen sijaan pitää linjansa aina vaan ja painaa sen 3,7 kg suunnilleen...

Olisi kiva saada Sesustakin painotietoja, ei se ilmeisesti olekaan niin Naomi jr. kun on kuviteltu ja hyvä niin :-D

Tuesday, January 18, 2011

Mortti :-)

Sain pari uutta kuvaa Mortista, kiitos kovasti niistä! :-) Mortti on aika lailla isänsä näköinen ainakin nyt ja ilme alkaa olemaan aika tuima! Pitkä ja korkea Mortti on edelleen joka suuntaan, todella mielenkiintoista nähdä minkä kokoinen siitä tulee aikuisena :-)


Sunday, January 16, 2011

Painotietoja

Käytiin tänään Rassea moikkaamassa Tapanilassa ja musta riiviö oli kovasti kasvanut! Painoa on reilut 4 kg ja turkki on kiiltävän musta ja tosi hyvälaatuinen. Muutenkin Rasse näytti oikein komealta kollinalulta, kiukkuisine silmineen ja hienoine tupsukorvineen. Rassen näyttelydebyytti tapahtuu näillä näkymin Masalassa maaliskuussa :-)

Simo (kuvassa) painaa uusimpien tietojen mukaan 4,4 kg! Ja on muutenkin aika fiksu poika, osaa istua ja mennä makaamaan käskystä, ja tietysti namipalkan toivossa ;-)

Näistä tiedoista innostuneena punnitsin omiakin kissoja, pois lukien Lulu, jolle vaaka ei mitään näytä kun painoa on yli 6kg. Saga oli nyt leikkauksen jälkeen kasvattanut myös massaansa sen verran, että vaaka meni erroriin. Henkilövaaka näytti painoksi ehkä 5,2 kg, yhtään lisää ei kyllä saisi enää tulla. Iines oli 3772g ja Lilli 4813g, eli kilon painoero on äidillä ja tyttärellä. Saa nähdä meneekö Lilli vielä yli viiden kilon :-) Iineshän oli jossain vaiheessa 4,2 kg, mutta jostain syystä on laihtunut taas noihin vanhoihin mittoihinsa.

Monday, January 10, 2011

Hyvää uutta vuotta 2011!

Blogi on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle (niin kuin kotisivutkin!) viime aikoina, mutta yritän tässä lähiaikoina saada asiaan muutosta :-) Uusi vuosi on alkanut kiireisissä merkeissä, mutta kissarintamalla ei ole tapahtunut mitään uutta.

Tyttelit elelevät rauhassa nelistään ja seuraavaksi vietetään Lulun 5v. synttäreitä 1.2. Sitä ennen tosin Lilli pääsee pitkästä aikaa pyörähtämään näyttelyssä, kun 29.1. mennään sen kanssa Lahteen.

Mortilta tuli sellaisia kuulumisia, että poika oli 5 kuukauden iässä n. 3,6 kg ja on aivan yhtä laiha kuin ennenkin :-) Rasmus sen sijaan painaa 3,8 kg, eli molemmilla pojilla alkaa 4 kg:n rajapyykki lähestyä. Sessan painotietoja en ole nyt hetkeen kysellyt, enkä myöskään Minnistä, Millasta ja Simosta tiedä tuoreempia painoja.

Lilli-äiti on nyt pentujen jälkeen ollut sen 4,7kg, ei tunnu yli 5 kg:n menevän ei sitten millään :-) mutta onhan se silti äitiinsä verrattuna suuri ;-)