Sunday, October 30, 2011

Uusi nimi ja uudet tuulet :)

Jo reilut kaksi kuukautta Kankaalana, enkä ole vielä kertaakaan vastannut töissä puhelimeen vanhalla nimellä :) Kuukauden verran ollaan asuttu Pukkilassa ja täytyy sanoa, että muutto maalle on ollut juuri niin ihanaa kuin kuvittelinkin. Kerrostalokaksio on vaihtunut 1,5 kerroksiseen omakotitaloon, jossa on kissoillekin tilaa temmeltää ihan eri tavalla kuin ennen. Tänään saatiin vihdoin valmiiksi kissojen oma huone, jonne on kerätty suurin osa kissojen tavaroista. Toki saavat entiseen tapaan liikuskella muuallakin talossa, mutta ollaan jo varustauduttu uuden perheenjäsenen tuloon ja kissojen oma tila sijaitsee eri kerroksessa kuin lastenhuone ;)
Lillin oli tarkoitus tavata sulhonsa jo elokuussa, mutta nämä omat "pentusuunnitelmat" ajoivat sen suunnitelman ohi ja nyt Lilli odottelee kevättä... Haaveissa olisi nähdä vielä ainakin yhdet Lillin pennut, mutta katsotaan miltä tuntuu sitten keväämmällä. Helmikuun alussa olisi tuo oma h-hetki käsillä, ennen sitä ei kannata nyt kovin paljoa näitä pentujuttuja edes suunnitella :)

Kotisivut ja blogi on yhä edelleen siis aivan retuperällä, mutta yritän tässä lähiaikoina ryhdistäytyä ja saada edes lisättyä sivuille kuvia, jos muu ei mitenkään onnistu.

3.11 muuten viettävät syntymäpäiviään ihaensimmäiset Norleon-pennut: Sparke, Skadi, Sunna ja Sibilja! Onnittelut jo etukäteen - ja jos lahopäinen kasvattaja vaan mitenkään pääsee huomenna postiin asti, niin kaikille lähtee jotain pientä synttärimuistamista :)