Tuesday, August 3, 2010

Paluu arkeen

Huomenna pennut täyttävät viikon ja samalla myös miniloma loppuu ja olisi mentävä taas töihin. Täytyy sanoa, että loma ei ole ollut rentouttava ja jos mahdollista, olen vielä enemmän loman tarpeessa kuin ennen lomaa! Onneksi vain 2,5 viikkoa ja sitten se varsinainen loma alkaa... sitä odotellessa!

Miniloman ajoitushan oli kyllä aivan täydellinen, vain yksi päivä odottelua ja sitten aamulla tositoimiin. Onneksi olen ollut nyt kotosalla, on ollut helppo lisäruokkia pentuja ja kantaa selkä vääränä ruokaa Lilsulle. Tänään painot olivat nousseet eilisillasta tosi hyvin, eli olisikohan Lilliltä nyt tulossa kuitenkin maitoa enemmän kuin alussa. Pennut ovat nyt vihdoin löytäneet jonkinlaisen rytmin, eli eivät kaikki ole välttämättä samaan aikaan tissillä, vaan vähän vuorottelevat. Ja tänäänkin vaikka olivat samaan aikaan, niin kaikille löytyi joku nisä. Yö oli kyllä tuttuun tapaan kamala, kun ensin puoli yötä pennut huutaa ja kertaalleen noukin lattialle tippuneen Sessan takaisin pesään... ja juuri kun sain unen päästä kiinni, niin Lilli tuli herättämään, kun halusi pois pentuhuoneesta. Sen jälkeen nukuin (tai yritin) sohvalla tunnin pari, tosin muut kissat olivat innokkaasti kimpussa, joten ei sitäkään nukkumiseksi oikein voi sanoa... Sitten kun mentiin Lillin kanssa takaisin pentuhuoneeseen, niin pennut alkoivat TAAS huutaa ja päätin ruokkia niitä, jotta saataisiin niiltä suut tukkoon ;-) Kun vihdoin sain nukuttua, niin kello jo soikin ja oli aika lähteä aamulenkille. HUOKAUS.

Eli huomenna tooooosi pirteänä töihin.... Jos saan Lauralta taas kameran lainaksi, niin otan illalla 1 viikkoiskuvia, jos en, niin sitten täytyy odotella että se uusi kamera ilmaantuu :-)

No comments: