Monday, December 6, 2010

Vuosi 2010

Pientä koontia vuodesta 2010, kun mitä ilmeisemmin ei tänä vuonna enää tule juuri mitään tapahtumaan näyttelyiden tai kasvatuksen saralla :-)

Lilli täytti alkuvuodesta 10 kuukautta ja aloitettiin serti-jahti heti Jyväskylästä ja jatkettiin ihan hyvällä menestyksellä kevään Rurokiin asti :-) Lilli ehti ennen mammalomalle jäämistään käydä seitsemässä aikuisten luokan näyttelyssä, tuloksena jokaisesta serti (3 x CAC -> Champion, 3 x CACIB -> International Champion, 1 x CAGCIB) ja bonuksena 3 x värin paras ja 1 x tuomarin paras. .

Lillin lisäksi Norleon kasvateista näyttelyissä nähtiin Skadi "Karkki" ja Destiny "Aada". Harmittavasti Skadi oli Tallinnan näyttelyssä molempina päivinä EX2 ja IC:ksi valmistuminen jäi haaveeksi. Näyttelyn jälkeen iski kohtutulehdus ja Skadi on nykyään kastraattirouva.

Lillin sisko Destiny kävi keväällä ensimmäisessä aikuisten näyttelyssään, tuloksenaan CAC. Aiemmin vain yhdessä näyttelyssä käynyt neitokainen protestoi kovaäänisesti, mutta käyttäytyi kuitenkin ja sai tosi kivat arvostelut.

Kesä ja syksy onkin mennyt pentuprojektin kanssa, Lilli synnytti 28.7. kuuden pennun pentueen, josta viimeisin muutti uuteen kotiinsa marraskuussa.
Muista Norleon kasvateista kasvatuskäytössä ei ole tällä hetkellä kuin Hollannissa asuva Sunna, joka synnytti lokakuussa 8 pentua: 5 tyttöä ja 3 poikaa! Pentuja voi käydä kurkkimassa kotisivuilla: http://www.vanyjovi.nl/kittensN.htm

Saga leikattiin 2.12., joten tällä hetkellä ainoa leikkaamaton kissani on Lilli. Lilli saa nyt kuitenkin toipua rauhassa kuusikkonsa hoidosta ja uusia pentusuunnitelmia tehdään joskus ensi vuoden lopulla... Meidän nykyiseen asuntoon ei pentuja ole enää tulossa, joten uusi koti olisi hyvä saada edes alulle ennen kuin suunnitelmia alkaa tekemään :-)

No comments: