Monday, January 10, 2011

Hyvää uutta vuotta 2011!

Blogi on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle (niin kuin kotisivutkin!) viime aikoina, mutta yritän tässä lähiaikoina saada asiaan muutosta :-) Uusi vuosi on alkanut kiireisissä merkeissä, mutta kissarintamalla ei ole tapahtunut mitään uutta.

Tyttelit elelevät rauhassa nelistään ja seuraavaksi vietetään Lulun 5v. synttäreitä 1.2. Sitä ennen tosin Lilli pääsee pitkästä aikaa pyörähtämään näyttelyssä, kun 29.1. mennään sen kanssa Lahteen.

Mortilta tuli sellaisia kuulumisia, että poika oli 5 kuukauden iässä n. 3,6 kg ja on aivan yhtä laiha kuin ennenkin :-) Rasmus sen sijaan painaa 3,8 kg, eli molemmilla pojilla alkaa 4 kg:n rajapyykki lähestyä. Sessan painotietoja en ole nyt hetkeen kysellyt, enkä myöskään Minnistä, Millasta ja Simosta tiedä tuoreempia painoja.

Lilli-äiti on nyt pentujen jälkeen ollut sen 4,7kg, ei tunnu yli 5 kg:n menevän ei sitten millään :-) mutta onhan se silti äitiinsä verrattuna suuri ;-)

1 comment:

Puoliksi Paprika said...

Löysin tämän blogin vasta tänä aamuna, ja teillä on kyllä kotona niin suloja otuksia, että voisin lukea tätä loputtomiin. :D

On pakko tyytyä kissalukemiseen: olen itse ihan kamalan allerginen kissoille, ja viimeksi pystyin sellaista hoitamaan viisivuotiaana - mikä oli siis kolmetoista vuotta sitten. Pidin ihan totta kissaa edes sylissä elämäni ensimmäisen kerran kesällä 2009 :D