Sunday, August 3, 2008

Ei värillä väliä... kunhan niitä on paljon erivärisiä ;-)

Pentujen uuvuttama norjalainen mamma pääsi tänään ulkoilemaan ensimmäistä kertaa sitten tiineysajan ja pentujen syntymän :-) Ensin ei meinannut ulkoiluhaluja löytyä ei sitten millään, mutta pihalla mentiin sitten taas tuhatta ja sataa! Välillä tosin vauhti pysähtyi siihen, että piti peppu pystyssä haistella jotain... (se lupailee sitä, että kohta on taas korvatulpille käyttöä, hyvästi ihana hiljaisuus ;-))

Iineksellä on kuvassa tuliterät Vänttisen valjaat, väriltään iki-ihanat limet, jotka oli ekaa kertaa käytössä :-) Äkkiseltään laskeskelin, että kaapista löytyy 14 kappaletta valjaita. Kaikki eivät tietysti eri värisiä ole, mutta on siellä aika kirjo erilaisia... Osa on lähdössä pentujen mukaan ja osa on noiden omien karvapallojen käytössä. Jos jotain vielä voisi sanoa puuttuvan, niin Arja voisi tekaista jotkut aivan törkeät (=ihanat) niitti/bling-bling systeemit :-D Ja pohjavärinä tietty vaaleanpunainen... Mutta ehkä pystyn elämään ilman niitä...

Uusia pentukuvia ehkä tulossa huomenna! Kuvailin tänään itse jonkun verran pentuja, mutta kamera on niin surkea, että kuvien laatu ei kovin huimaava ole ;-) Jos ei muuta kuvausta saada järkättyä, niin sitten varmaan julkaisen ne.

1 comment:

Marja said...

Iines on niin tyylikkäänä uusissa valjaissaan. Ja etsiskelee uutta sulhoa ;) :D:D