Friday, August 22, 2008

Ensimmäiset rokotukset


Ekat rokotukset on nyt haettu ja reissu meni ihan kohtalaisesti ;-) Ekku ja Ella pitivät kovaa ääntä koko automatkan, kun Mila tyytyi lähinnä tuijottelemaan minua syyttävästi. Eläinlääkärissä Mila ilmoittautui vapaaehtoiseksi ja tuli ensimmäisenä ulos boksista. Sen jälkeen olikin täysi tohina päällä... Hirveä kiire joka suuntaan ja ei meinannut sen vertaa pysyä paikallaan, että saatiin rokotettua!

Ajattelin jo kauhulla, että miksi pitikin ottaa ekaksi potilaaksi tuhatjalkainen, mutta yllättäen muut eivät siskon vastalauseista olleet moksiskaan vaan antoivat nätisti rokottaa. Joka kerta kun luukku avattiin, Mila yritti taas tulla uudelleen ulos ;-) Paluumatkalla boksissa oli aika vässähtänyttä porukkaa, jotka kovasti kaipasivat äidin huomiota...

Kävi ilmi, että äiti ei niin rakastavana niitä kuitenkaan odotellut... Iines tuntui olevan sitä mieltä, että 8vk olisi aivan hyvä luovutusikä! "Toitko ne vielä takaisin?!" se tuntui kysyvän, eikä sen kummemmin vauvoistaan innostunut. Onneksi Saga sitten pesi perusteellisesti kaikki lapset, etteivät ihan joutuneet heitteille.

No comments: