Sunday, January 17, 2010

Aikuisuuden kynnyksellä, Stratovarius-pentue 10 kuukautta!

Destiny, Liberty ja Infinity täyttävät huomenna 10 kuukautta! Eihän 10 kuukautta nyt oikeasti mikään maaginen raja ole, että ennen sitä on pentu ja sen jälkeen heti jo aikuinen... varsinkin kun kyseessä on erittäin hitaasti kehittyvä rotu, joka on "valmis" joskus parin kolmen vuoden iässä. Mutta 10 kuukauden ikä oikeuttaa osallistumaan näyttelyissä aikuisten joukkoon, joten siitä otsikko.

Lillin pentuaika on ollut paljon helpompi kuin mitä odotin :-) Jos emo on pehmolelun tasoa aktiivisuudeltaan, niin mitään superriiviötä on toki epätodennäköistä odottaa... Siitä huolimatta Lilli on ollut paljon kiltimpi ja rauhallisempi, kuin mitä odotin. On sillä paljon omaa tahtoa ja tarvittaessa paljon vauhtia... Äiti Iines ei ole päättäväinen missään missään muussa asiassa, kuin namien vaatimisessa, mutta ei toista samanmoista tänne tarvitakaan (sellaisia prinsessoja voi olla vain yksi <3).
Lillin ja Aadan olisi tarkoitus keväällä osallistua Rurokin näyttelyyn, olisi kiva saada paikalle myös äiti Iineskin, ellei ole aivan puli jo siinä vaiheessa.

3 comments:

Katis said...

Niin se pentuaika vaan menee, yhtä nopeesti joka kerta! Lilliputtikin näyttää jo niin komialta nuorelta aikuiselta, kaunotar, upeita kuvia :-)

Soikku said...

Katis vei mun sanat...

Lilli näyttää upealta "omassa" maisemassaan, hienoja kuvia. Likka on söde, on se.

Minde said...

Rötökissa kiittää kehuista :-) Harmi kun kauluri on jo noin lähtenyt, omaan silmään se on aika hassun näköinen ilman sitä!