Sunday, January 31, 2010

Ihana hiljaisuus

Ihme ja kumma, sain nukkua viime yönä ruhtinaalliset 7 tuntia! Menin kahden aikoihin nukkumaan sillä ajatuksella, että jos edes pari tuntia katkonaista unta olisi tiedossa. Ihmeekseni heräsin yhdeksän aikaan ja Lilli näkyi nukkuvan vieressäni ihan rauhassa. Olisin nukkunut pidempäänkin, mutta Lillin äiti päätti että nyt on aika herätä ja yritti kovasti nuolla naamaani ja samalla hieroi naamaani tassullaan.



Tarkkaa kiiman kestoa on nyt vaikea sanoa (kun alkoi aika hitaasti ja hiljaisesti), mutta ehkä 5 päivää suunnilleen. Täytyy nyt pitää kirjaa näistä, jotta saa jonkun käsityksen tauon pituudesta ja siitä, milloin on paras aika viedä kollin luo. Tosin jos aktiivisuustaso tulee olemaan samaa kuin Iineksellä, on Lilli pakko laittaa pillereille.

Ekat aikuisten näyttelyt häämöttävät parin viikon päässä, tosin ne viimeisetkin karvat mitä oli, lähtivät kun Lilli kiehnäsi ja kieri lattialla sen 5 päivää. Mutta sillä mennään, mitä on. Tarvitsisi päivittää kotisivutkin tässä lähipäivinä, notepadilla tehtynä homma ei vaan yhtään huvittaisi... Ja se photoshop elementsin levykin on edelleen hukassa.

2 comments:

Merja said...

Onneksi saat jo nukkua ja toivottavasti sama homma ei ala ihan heti!!

Minde said...

Toinen hyvä yö takana :-D Lilli jaksoi nukkua melkeen koko yön mun vieressä <3

Toivottavasti ei ihan heti ala uusi huuto, ehtii taas nukkua univelat pois ;-)