Wednesday, April 14, 2010

Rurokin näyttely

Rurokin näyttelyn vahvistuskirje saapui ja Lillillä on lauantaina Lena Nordström ja sunnuntaina Charles Spijker. Kumpikaan ei ole Lilliä ennemmin arvostellut, joten olen tosi tyytyväinen jakoon :-)

Lillillä ei edelleenkään ole kummoista kauluria, mutta mustat "jouhet" selässä ovat saaneet entistä enemmän mittaa :-D Lilli on melkein kuin piikkisika, joka suuntaan sojottaa pitkiä mustia karvoja. Aluskarvaa on siis edelleen vähän, mutta päällikarvaa sitäkin enemmän. Saas nähdä miltä se joskus tulee näyttämään täydessä turkissa!

Olin ajatellut ilmoittaa Lillin Hyvinkäälle Jämsän lisäksi, mutta nyt olen vähän kahden vaiheilla. Kesäkuussa Lilli saattaa lähteä jo treffeille Oton luokse, joten on hieman hankalaa suunnitella enää kesälle näyttelyitä. Ehtiihän niitä näyttelyitä sitten käydä pentujen jälkeenkin - ja toivottavasti pidemmässä turkissa...

Rurokissa on sunnuntaina Sagan pojan, Sharman, SP juhlat :-) Joku lahja olisi tarkoitus hankkia, mutta vielä ei ole hyvää lahjaideaa löytynyt... (Toki kovasti toivon, että Lilli voisi samalla juhlia IC-titteliä, mutta se jää nähtäväksi.)

1 comment:

Soikku said...

Ans kattoo ny, päästäänkö koko näytelmään, jos toi tuhkapilvihommeli jatkuu....