Monday, April 26, 2010

Rurokin näyttely, osa 2

Rurokin näyttelystä lähtiessä muistin taas, miksi en yleensä innostu kahden päivän näyttelyistä... siihen menee koko viikonloppu ja maanantaina on sitten hieman vaikea innostua töihin menemisestä. Mutta nyt näyttelytauko jo häämöttää, joten ehkä tästä hartiajumista ja väsymyksestä selvitään.

Näyttely itsessään sujui yli odotusten, Lilli valmistui lauantaina ja sai hyvät arvostelut Nordströmiltä. Korvia tosin olisi toivonut isommiksi. Sunnuntaina Spijker moitti minua siitä, että tuon vuoden ja kuukauden ikäisen kissan luokkaan 5, mutta antoi sen anteeksi kun Lilli olikin niin hyvin kehittynyt ikäisekseen ;-) Arvostelusetelien sisältö löytyy kokonaisuudessaan kotisivuilta, näyttelytulosten kautta.

Stratovarius-pentueen toinen kilpparikaunotar, Aada, oli myös pitkästä aikaa näyttelyssä :-) Viime näyttely olikin pentuluokassa, joten ensireaktio Aadalla oli se, että tämä on jotain aivan kauheaa. Käytös pöydällä ja vertailussa oli kuitekin tosi hyvää, häkissä pitikin sitten taas vähän murista... Aada sai Spijkerilta myös hienot arvostelut, toivoi Aadalle vaan hieman enemmän leukaa. Ensimmäinen CAC on nyt sitten saatu :-)





Marjan leipoma kakku Sharman valmistumisjuhliin oli aivan upea!! :-) Ja Sharman näköinenkin...

4 comments:

Katis said...

Oo mikä kakku! Nami nami ^_^

Soikku said...

Onnea Lillille vielä tätäkin kautta, se likka vaan kaunistuu kypsyessään aikuiseksi! <3

Joo-o, kakku oli hiano ja ah, niin makoisa. Onnea tittelin johdosta Sharmallekin!

Kissanäyttelyssä käymisen yksi hyvä puoli on kissikamut, jotka tarjoilee skumppaa ja herkkuja :-)Kukahan ois seuraavana vuorossa?

Merja said...

Oikein kovasti onnea Lillille ja mammallekkin :) Kaunis tyttö tuo Aadakin :) Nyt aletaankin odotella sitten ihan muita uutisin ;)

Minde said...

Joo seuraavat uutiset meidän suunnalta on todennäköisesti pentu-uutisia :-))

Marja on tehnyt jo oman tilauksensa, et nyt Lillin pitäis vaan toteuttaa se...