Wednesday, September 24, 2008

Viikon jojoilija ;-)

Emännän lisäksi myös Sagalla tuppaa olemaan näitä ongelmia, että paino heittelehtii ylös ja alas ;-) Suolitukosleikkauksen jälkeen Saga painoi pitkään hikiseen neljä kiloa, riippumatta siitä mitä söi (ja söi kuitenkin paljon). Kun pennut olivat neljän - viiden viikon ikäisiä, vertailtiin Sagaa ja Iinestä ja ihmeteltiin, miten Saga tuntui paljon kevyemmältä käteen kuin Iines. Painoi kuitenkin 200g enemmän edelleen.

Eilen sitten mietin Sagan kynsiä leikatessani, että onpas se taas painavan tuntuinen. Piti tietty heti punnita ja tadaa: 4,6 kg! Miten voikin saada 600g painoa lisää taas parissa kuukaudessa :-D Varmaan käy niin, että kun steriloidaan niin paino humpsahtaa taas tähtitieteellisiin lukemiin..... (Sagan äidillä on "hieman" paino-ongelmia :-/) Onhan Sagalla ennenkin ollut näitä jojoiluja, joskus painoi yli 5 kg ja sitten taas hetken päästä lähemmäs 4 kg. Outo juttu.

Lulla lihoi leikkauksen jälkeen aika reilusti, mutta nyt tilanne on vähän tasaantunut. Eläinlääkärissä on saatu viime lukemat ja ne oli jonkun 5,7 kg. Tuntuu että on kuitenkin sen jälkeen laihtunut vähän, vaikka kauhookin penturuokaa napaansa aina kun vaan ehtii... Ei juuri muuta suostukaan syömään kuin raksuja. Roope on pitkään jo ollut tosi sutjakassa kunnossa, painaa vähemmän kuin Lulla :-)

No comments: