Sunday, October 11, 2009

Kirkkonummen jälkitunnelmia ja uusia näyttelysuunnitelmia

Kirkkonummen näyttely oli oikein mukava ja menestyskin ihan kohtalaista :-) Lilli oli ensimmäistä kertaa nuorten luokassa, ikää viikon päästä 7kk. Kilpailijoitakin oli taas kaksin kappalein, toinen lähes 10 kuukautta ja toinen vähän reilu 6kk. Lilli oli tytöistä ykkönen, mutta hävisi vertailussa saman luokan urokselle. Käytös pöydällä ja vertailussa oli ihan hyvää, tosin ilmeisesti loppua kohden Lillillä oli vähän tukalat oltavat, meni meinaan suoraan laatikolle kun pääsi takaisin häkkiinsä. Muiden kissojen näkeminen aiheuttaa edelleen kovan sähinän, mutta Lilliä pystyy vielä leluilla hyvin hämäämään ;-) Latviassa oli varmaan sen verran väsyneempi, ettei niin jaksanut sähistä. Eiköhän käytös kuitenkin ajan ja näyttelykokemuksen myötä parane!

Seuraava koitos on kuukauden päästä Kuopiossa, jolloin Lilli alkaa olemaan 8 kuukauden ikäinen. Kuopioon lähdetään yhdelle päivälle, samaten kuin marraskuun lopulla olevaan Eryn näyttelyyn Helsinkiin. Siinä onkin sitten tämän vuoden näyttelyt, ensi vuonna Lilli on Jyväskylässä jo avoimessa :-)

Tarkoitus olisi keväällä yrittää metsästää neidille parit sertit ja ottaa äiti-Iineskin matkoille mukaan. Pentusuunnitelmat on tarkoitus laittaa alulle kesän aikana, jos kaikki menee niin kuin on ajateltu.

No comments: