Saturday, September 1, 2012

6,5 kuukautta


Aika menee huimaa vauhtia eteenpäin! Justus täyttää 2 viikon päästä jo 7 kuukautta. Tuntuu, että joka päivä pieni mies oppii jotain uutta, uusinta uutta on se, että konttausasennosta noustaan istumaan :) Konttaaminen ei vielä suju eteenpäin, mutta peruuttamaan pääsee ;) Saga jaksaa edelleen hengailla Justuksen kanssa, vaikka välillä menettääkin sen seurauksena tukon karvaa. Yritän kovasti Sagaa suojella Justuksen pieniltä käsiltä, mutta se on hieman vaikeaa, kun kissa yrittää koko ajan puskea Justuksen naamaa, pestä päätä, tai muuten vaan makoilee vieressä... Hassu kissa!

Lillin tilanne ei ole edelleenkään edennyt. Viime yönä se tosin vähän lauleskeli täällä, joten toivon mukaan jotain alkaisi pian tapahtua!


Täytyy vielä lisätä, että vaikka lapsukainen on kovasti isänsä näköinen, on varsinkin tossa ylemmässä kuvassa jotain omaakin näköä... Omista lapsuuskuvista nimittäin löytyy samaa näköä, jos ei muuten niin naaman pyöreydessä ja irvistyksessä :D Justus on nyt n. 70 cm ja 10 kg :) - kymmenen kiloa silkkaa iloa :D

No comments: