Wednesday, October 17, 2007

A message from Täplä :-) ja vähän muutakin

Täplä got vaccinations a few days ago and the vet had said that she is very well boned for her age :-) And she weights a little over 5 kg... there isn't anything extra in her body, just muscles. BIG girl, maybe even bigger than Lulla.

Saga is a bit envious... :-D and she is hoping to get as good-sized kittens this time around, too.

**
Sagalla on odotusta jäljellä vielä pari viikkoa, ehkä muutama päivä ylikin. Neitokainen kovasti esittää, että ei jaksa enää kävelläkään - mutta annas olla jos kalkkunapurkki tulee esiin; se juokse! Ja se on jo sen mahan kanssa aika hupaisa näky. Täytyy yrittää taas kuvata joku päivä.

Pentujen määrästä ei vieläkään arviota. Yksi ruskeatabby olisi ehkä tilauksessa ;-) Enää tarttisi tietää onko Häjy kuviollinen vai ei... muuten se ruskea poika kyllä valitettavasti tulee olemaan musta. Harmi vaan kun Häjystä ei ole kovin hyviä kuvia olemassa, joten täytyy odotella Liinan pentuja, jospa ne kertoisivat jotain. Tai sitten se pari viikkoa, että omin silmin näkee mitä pirpanoita siellä Sagan mahassa asustaa.

Nimiä on mietittynä jos jonkinlaisia ja eri teemoista. Tällä viikolla suosiossa on taas kaikenlaiset Sagan nimiteemaan liittyvät nimet. Muitakin teemoja on... Mutta ehkä nimet selkenee kun näkee väri- ja sukupuolijakauman :-)

No comments: