Tuesday, June 8, 2010

Iineksen pyykkäyspäivä

Iines pestiin eilen, varmaan toista tai kolmatta kertaa elämässään. Niin kuin arvata saattaa, se ei mennyt kovin hyvin... Iines-raasu oli aivan paniikissa ja yritti koko ajan hypätä olkapäälleni ja pakoon. Saatiin se lopulta joten kuten pestyä ja suihkun kanssa huuhdottua, mutta seuraava ongelma olikin sitten turkin kuivaus ;-) En todellakaan alkanut kiusaamaan Iinestä föönin kanssa, mutta yritin vähän väliä kampailla turkkia suoraksi, ettei lopputuloksena olisi kikkarakarvainen Iines.

Vaikka Iines olikin aika nihkeä pesun jälkeen, tuli se yöllä jo jalkojen päälle nukkumaan :-) Aamulla tsekkailin äkkiseltään pesutulosta, eikä se nyt aivan katastrofi ollut... Suurin ongelma on se, että karvaa lähtee edelleen koko ajan, joten nyt kun sitä ennen näyttelyä kampaa päivittäin, niin onkohan se kalju lauantaina?!

Näyttelykamatkin pitäisi pikkuhiljaa kasata ja yrittää ottaa Lillin kansion sijaan mukaan Iineksen rekkari ja tietty vahvari. Iines pääseekin omassa häkissä näyttelyyn, veikkaan että se on sille tauon jälkeen kivempi vaihtoehto kuin normaalihäkki.

1 comment:

Henriikka said...

No hyvä jos lopputulos ei nyt ihan katastrofi ole, vaikka niin pelkäsitkin :D
Meillä pesupäivä edessä varmaan huomenna tai torstaiaamuna, jos olen laiska...