Wednesday, June 2, 2010

Näyttelypohdintoja ja toiveitä kunnon yöunista

Saga narisee, kurisee, pörisee ja HUUTAA. Roope piiloutuu parhaansa mukaan ja yrittää olla, niin kuin ei olisikaan. Lilli säestää välillä oppi-äitiään, joten on vaikea sanoa onko sille tulossa uusi kiima vai ei. Toivon että ei olisi... mutta toisaalta jos pentuja ei ole tulossa, niin jalan hoitoa voidaan tehostaa. Lilli klenkkaa edelleen, mutta tarpeen tullen juokseekin ja kovasti haluaisi lähteä ulkoilemaan.

Saga pitää varmaan vihdoin ja viimein steriloida, jos alkaa enemmän ahdistelemaan Roopea ja pitämään koko taloa hereillä... En vaan haluaisi leikata sitä ennen Lillin pentuja, kun toivon että se haluaisi pitää Lillille seuraa ja auttaa pentujen hoidossa. Mutta katsotaan nyt, jos jatkaa tota tahtia niin leikkausaika pitää soittaa aika pikaisesti ;-)

Laskeskelin että en ole nukkunut kohta kuukauteen yhtään yötä ilman, että olisin herännyt sata kertaa jomman kumman neitokaisen huutoon. Alkaa hieman jo väsyttää tämä meininki... joten kovasti toivon, että Lilli olisi tiine ja Sagan voisi leikata vaikka heti huomenna, jos se tarkoittaisi sitä että yöunet olisi sen jälkeen turvattu taas joksikin aikaa...

Jämsän tuomarijako ilmestyi eilen ja Iineksellä on Lena Nordström. Hieman jännittää, millaiset arvostelut Iines saa. Nordström on aika tarkka täti... Iines todennäköisesti järkyttyy, kun joutuu alkuviikosta pesuun ja sitten lauantaina näyttelyyn, mutta toivon mukaan se kuitenkin olisi ihan reippaasti näyttelyssä :-)

No comments: