Wednesday, June 23, 2010

Pian puolessa välissä tiineyttä

Tänään on laskujeni mukaan vuorokausia kasassa 29, eli parin päivän päästä aletaan olla tiineyden puolivälissä. En ole koskaan harrastanut mahan ympäryksen mittausta (kissoilta siis ;-)), mutta nyt ihan huvikseen mittasin ja Lillin ympärys oli jotain väliltä 38 - 40 cm. Lilli ei ollut mittauksesta erityisen innostunut, joten ehkä tulos oli sitten jotain siltä väliltä.
Painoa on tullut parissa päivässä taas 50g lisää, kokonaispaino oli eilen 4420g. Reilu 400g siis tullut astutuksesta lisää, tosin edelleen ollaan miinuksella siitä 7.5. tilanteesta. Painohan romahti kahden kiiman aikana sen 500g, eli vielä kurotaan niitä menetettyjä takaisin. Mitään veikkauksia ei oikeen uskalla esittää pentumäärästä tai muustakaan, mutta otetaan nyt ensimmäiseksi arvaukseksi, että 4 pentua tulee... Se olisi ihan loistava määrä :-)
Eiköhän ton kuvan perusteella ole aika selvää, että pentuja on tulossa :-) Tosi hyvin noi nisät nyt löytyy karvapaljouden keskeltä, kun ennen niitä sai etsiä turhaan vaikka kuinka pitkään.

No comments: