Saturday, July 10, 2010

Hyvin huolissaan

Voi surkeus, tänään Sagalle uusi punnitus ja lukema oli 4038g. Ei kyllä normaali terve kissa laihdu vuorokaudessa tota tahtia, eilisestähän on lähtenyt 50g :-( Kampailin Sagaa äsken ja karvaa lähtee tosiaan aivan tuhottomasti. Selkäranka tuntuu ikävästi ja muutenkin kissa on aika kuihtuneen näköinen. 4 kg on kuitenkin Sagalle tosi vähän, sen ihannepaino on ollut siinä 4,6 - 4,8 kg paikkeilla.

Ei oikein uskalla edes avuutella mikä voisi olla vialla :-/ Täytyy heti maanantaina soittaa eläinlääkärille aikaa. Hieman hommaa vaikeuttaa vaan se, että olen yksin töissä nyt viikon verran, joten en pääse päivällä viemään sitä, normaalisti kun olen voinut ottaa minkä tahansa tarjotun ajan. Mutta ehkä äiti tulee apuun, jos näyttää silä että Saga täytyy päivällä viedä tutkittavaksi. Olisi vaan kiva olla itse paikalla selittämässä tilannetta ja kuuntelemassa mitä siitä sanotaan. Jos ei muu auta, niin sitten kai vaan toimiston ovi kiinni ja lappu oveen, että palaan "pian"...

Edelleen ihmettelen sitä, miten tuo Sagan laihtuminen on mennyt multa ohitse... Olenhan mä huomannut että se on laihtunut, mutta en oikeen oo kuitenkaan tajunnut, että noin paljon. Kun kuitenkin on käytökseltään ollut normaali oma itsensä ja syönyt ja juonut normaalisti, niin en ole osannut huolestua. Ja edelleenhän se syö ihan normaalisti, mutta siitä huolimatta laihtuu. Olen nyt antanut nutriplussaa sille, että saisi vähän lisää energiaa, mutta näköjään siitä ei ole apua kun laihtuu vaan.

Lilsu voi hyvin kuumuudesta huolimatta, tosin on ihmeissään miksi vara-mamma ei enää päästä tissille ja ärisee jos Lilsu lähestyy :-( Kyllä Saga on pakosti kipeä, kun ei se ennen ole Lilliä häätänyt luotaan, nyt tosiaan alkaa sähisemään ja huutamaan heti, jos Lilli pyrkii tissille.

3 comments:

Anonymous said...

Voi ei! Toivottavasti Sagan laihtumiseen selviää syy, ja toivottavasti se ei ole vakavaa. Meidän kaikki peukut teille pystyssä!

Merja said...

Kamalaa :( Toivotaan, että tämä helle nyt vaan on tehnyt Sagallekkin tepposet (toiveajattelua?)... Lääkärikäynnin tuloksia odotellaan täälläkin.

Heli said...

Voi Sagaa, pidetään peukkuja ettei ole mitään vakavampaa vialla!