Thursday, July 15, 2010

Pikaista tilannetiedotusta

Kiirettä pitää ja olen laiminlyönyt niin blogia kuin Lillin tiineyspäiväkirjaakin... Mutta yritän tsempata viikonloppuna :-) Tällä kuumuudella ei vaan oikein jaksa mitään, tosin tänään tarttis yrittää siivota...

Sagalta otettiin eilen verikokeita ja maksa- ja munuaisarvot olivat ihan ok. Tänään soittelen vielä kilpirauhasarvoista. Jos ei mitään kummempia löydöksiä tuloksissa ole, niin sitten pitäisi miettiä mitä muuta pitäisi testata? Tai täytyykö testata... Saga on ollut taas pirteä oma itsensä, eikä vilkkuluometkaan ole olleet näkyvillä. Hieman hakuammuntaa tää nyt tuntuu olevan, kun ei ole oikeen kunnon epäilystä mistään ja onko siinäkään mitään järkeä, että sokkona tutkitaan kaikki mahdollinen? No, pitää miettiä.

Lillin maha kasvaa ja kuumuudesta kärsivä Lilli makaileekin mielellään selällään ja yrittää välttää turhaa liikkumista. Illalla kun lämpötila vihdoin laskee alle hellerajan (jo n. klo 23?!? siis oikeesti, ihan liian kuuma) kissat kansoittavat parvekkeen ja viihtyvät siellä viilentymässä koko yön. Tosin viileneekö sielläkään kauheasti, kun aamulla lämpötila on ollut siinä 18 asteen tienoilla, tuskin siinä yön aikana kauhean paljon alempana käydään.

No, voin vaan toivoa että ennen synnytystä päästäisiin vähän viileämpään ilmaan taas... Säälittää Lilli jo etukäteen, tiineys ja pentujen hoito tällä ilmalla ei todellakaan ole mitään herkkua.

No comments: