Thursday, April 10, 2008

Ulkoilupäivä


Tänään oli pitkästä aikaa ulkoilupäivä kissoilla. Roope ja Lulu saavat ulkoilla aina tuntikausia, kun olen näyttelymatkoilla, mutta Saga ja Iines jäävät yleensä niistä riennoista paitsi - ja joutuvat vielä näyttelyyn sen lisäksi että ulkoilut on peruttu ;-)

Nyt kun Iines on näyttelytauolla, oli hyvä tilaisuus testata Iineksen uusia valjaita: superhienot Vänttisen valjaat, joiden väri sopii Iinekselle kuin nenä päähän! Kuva on aika huono, mutta parempaa ei saatu, kun Iines innostuneena juoksi ympäriinsä pihalla.

Iineksen juoksua odotellaan kovasti jo täällä ja Riihimäellä, mutta neiti ei vielä ole ihan valmis treffeihinsä. Pihalla oli kyllä aika lupaavasti jo pientä kurinaa ja peppu pystyssä. Mutta saas nähdä.

Roopen ulkoiluvuoro oli seuraavaksi ja se lähti heti meidän normaaliin suuntaan päiväkotia kohden. Hassua miten mun vanhempien kanssa se ei lähde pihasta, mutta kun mennään kahdestaan, se tietää heti minne mennä. Tehdään sen kanssa yleensä sellainen lenkki, että ei sentään kierretä koko Hemminpeltoa, vaan mennään asuinalueen keskeltä olevasta "maisemareitistä" läpi. Siitä tulee ihan kiva lenkki. Tänään vaan Roopella oli kevättä vähän liikaa rinnassa ja koko reissu meni hiekassa ja pölyisellä maantiellä pyörimiseksi ;-) Joten lenkki keskeytyi jo päiväkodin pihalla.

Lulla on reipastunut paljonkin ulkona - kiitos siitä kuuluu äidilleni, joka kärsivällisesti jaksaa sitä viedä ja sen kanssa kököttää pihassa. Lulla teki pienen pyrähdyksen ja olisi viihtynyt rappukäytävässä pidempäänkin, sattuneesta syystä ;-) Viimeisenä oli närkästyneen Sagan vuoro... (yritin kyllä kertoa Sagalle, että kaunein säästettiin viimeiseksi) Saga ei kovin innokas ulkoilija ole, tällä kertaa se tosin jopa käveli autopaikkojen viereisten kuusien luokse ja vähän aikaa siinä haisteli jotain. Naapureiden tupakkatauko riitti syyksi palata kotiin ja äkkiä.

Iines yritti karata ovesta joka kerta, kun joku muu palautettiin.... Nyt vaan jännitetään, että riittikö tuo lenkki jo laukaisemaan juoksun :-)

No comments: