Sunday, April 19, 2009

Painovertailuja

Paino on aina ajankohtainen puheenaihe, oli se sitten ihmisten tai kissojen ;-) Pennut ovat nyt 4 viikkoa ja 4 päivää ja jos painot nousee samaa tahtia kuin tässä viime päivinä, menee ainakin Liitulla 700g rikki huomenna. Verrattuna 2 aikaisempaan pentueeseen tytöt ovat saaneet tosi kivasti painoa.

Hevitytöt tänään:
Diiva: 597
Liitu: 684
Iita: 670

Iineksen ekaan pentueeseen verrattuna varsinkin Liitu ja Iita ovat saaneet tosi hyvin painoa, tosin ero johtunee pääasiassa siitä että syövät jonkun verran itse. Mutta mielestäni maitoakin tulee vielä hyvin, toisin kuin viime pentueen aikaan.

Santtu: 632
Mila: 591
Ella: 543

Ella oli pentueensa pienin tässä vaiheessa, mutta 11 viikon kohdalla meni Milasta ohi. Nykytilanteesta ei ole tietoja, Mila oli viimeksi (n. 8kk:n iässä) suunnilleen äitinsä kokoluokkaa. Ehkä Ella saattaa olla Milaa isompi, olivat aika eri mallia pentuna - ts. Ellalla näytti olevan enemmän kasvuvaraa :-)

Sagan toiseen pentueeseenkin on kiva verrata, siinä kun porukka alkoi syödä aika aikaisin ja maitoa tuli melkeen suihkuten ;-)

Remu: 735
Karkki: 611
Sunna: 681
Sibi: 631

Itse asiassa on vähän yllättävää, että Remu ei ole tuon enempää Liitua painavampi :-D Remu oli sellainen lihapulla, joka ekat viikot söi ja nukkui. Oppi vähän myöhemmin kävelemäänkin, kun liikuteltavaa painoa oli niin paljon... (toki tuossa vaiheessa on jo kävellyt;-)) Sunna oli kanssa iso tyttö, ovat nyt suht samoissa Liitun ja Iitan kanssa :-)

Diiva on Karkin kanssa suht samoissa, Karkkihan oli koko ajan pentueen pienin - mutta nykyisin Sibiä isompi ja ihan kivan kokoinen neiti. Sibi oli luovutusiässä itse asiassa isoin ja painavin, mutta niin se vaan menee, että ei näistä aina tiedä miten ne kehittyy!

No comments: