Friday, August 6, 2010

1 vk 2pv

Eilen Pate-poika avasi silmänsä :-) Ja voi, miten ihmeissään se katselee ympäröivää maailmaa, sikäli kun se nyt hirveästi välttämättä näkee vielä...

Muilla silmät on vasta raollaan, tosin Sepe varmaan avaa omansa kohta, jotta pystyy paremmin suunnistamaan kättä kohden ;-) Vaikka en ole nyt muutamaan päivään lisäruokkinut pentuja, on Sepe orientoitunut siihen, että ruokaa tulee ja yrittää kaikin keinoin taistella tiensä käteni luo ja nuuskuttaa ja huutaa ja on turhautunut, kun ruiskua ei ole. Hassu ipana!

Lilli on ollut tosi tyytyväinen uuteen pesäpaikkaan ja viihtyy pesässä paljon paremmin kuin aluksi. Painot on nousseet kivasti ja olen yölläkin saanut vähän paremmin nukuttua. Aluksi olin aivan varma, että joudun käsin ruokkimaan pennut siihen 3-4 viikon ikään saakka, mutta nyt näyttääkin siltä, että homma on helpottunut :-) Ainakaan nyt ei lisäruokinnan tarvetta ole, joten jospa seuraavat pari viikkoa sujuisivat omalla painollaan. Lilli syö tosi hyvin, joten jospa maitoa nyt tulisi kohtuullisesti.

Yllättävän helposti muut kissat ovat sopeutuneet siihen, ettei niillä ole asiaa makuuhuoneen puolelle. Ehkä pennut ovat niiden mielestä vähän pelottaviakin? Haistelevat ihan kummissaan Lilliä, kun se tulee olohuoneeseen, mutta eivät enää onneksi sähise. Kunhan pennut vähän kasvaa, niin päästän muut taas vapaasti kulkemaan, mutta nyt Lilli tuntuu olevan oikein tyytyväinen omasta rauhastaan.

No comments: