Thursday, August 19, 2010

Pennut 3 viikkoa

3 viikkoa takana ja ensimmäiset ruokakokeilut on aloitettu... Kyllähän se vielä käy helpommin niin, että ruiskulla ruokaa mahat täyteen, mutta jokin lamppu on syttynyt ainakin Minnillä ja Sessalla ja pari iltaa sitten kovasti jo tunkivat naamaansa ruokalautaselle. Aika sotkemistahan se oli, mutta ehkä muutama muru ruokaa meni suuhunkin asti.

Huomenna alkaa vihdoin ja viimein reilun 3 viikon LOMA!! Pentujen takia ei mitään pitkiä reissuja tietenkään voi tehdä, mutta ainakin Särkänniemeen ja Tallinnaan olisi tarkoitus lähteä. Kunhan saan pennut opetettua syömään omatoimisesti, voisi niitä "hätätilassa" käydä joku muukin ruokkimassa, eikä olisi niin tarkkaan määriteltyä, miten kauan voi olla kotoa poissa.

Sepeä tullaan lauantaina katsomaan :-) Ja seuraavana viikonloppuna Leoa (ja Simoa). Sessan tilannetta seuraillaan, mutta jos mitään ihmeitä ei tapahdu, niin varmaan Sessuli muuttaa Vantaalle... Minnistä ja Pipsasta ei ole tullut kyselyitä vielä, vaikka molemmat ovat suloisia ipanoita. Mutta vastahan nuo ovat 3 viikkoa, joten uusiin koteihin muutto on joka tapauksessa vielä 10 viikon päässä :-)

5 comments:

Henriikka said...

Minipäälle ois kyllä koti jos meillä ei olis jo "täyttä" :D

Heli said...

^eihän kaks kissaa oo vasta ku alku! t. nimim. viides... :D

Päivi said...

Kultaisia pentuja! Onnea kasvattajalle!

mimou said...

Voi kyllä alkaa meitäki poltella pieni vauveli kun Aadalla on mennyt niin hurjan hyvin vanhempien uuden kissanpennun kanssa. Ne leikkii ja painii minkä kerkiää ja Aada on saanut hurjasti kehuja hirmuhyvistä sosiaalisista taidoista :) <3

Minde said...

Ihana kuulla, et Aada on tullut niin hyvin toimeen uuden pennun kanssa! <3 Ihana, reipas Aada.

Tulkaa ihmeessä katsomaan noita siskonlapsia, tosin pentukuumeen kourissa se on aina vähän vaarallista ;-)