Friday, November 12, 2010

Arkea

Nyt kun pennut ovat lähteneet, on kotona todella hiljaista. Vanhemmat tytöt lähinnä nukkuvat ja syövät, ainoita elonmerkkejä on saatu Lillistä, joka on lasten lähdettyä alkanut taas olla oma itsensä. Lilli vetää iltaisin hillittömiä spurtteja ja jaksaa leikkiä niin kauan kuin joku vain leikittää. Aamuisin ja töistä tullessa on ovella vastassa hyvin rullalla oleva matto, Lilli painii sen kanssa kun ei muitakaan painikavereita ole :-D

Viikot tuntuvat menevän huisin nopeaan, Rasmuskin on asunut omassa kodissaaan jo melkein viikon. Rasmuksella on jo ystäväkin, Röllin kanssa painivat ja juoksevat ympäriinsä. Röllihän on Iineksen serkku, samoin kuin Nuppu, joka on jo alentunut pesemään Rasmusta, mutta samalla piti tietenkin kovasti murista ;-)

Tänä vuonna olen ollut oudon aktiivinen, on vasta marraskuun puoliväli ja KAIKKI joululahjat on jo hankittu. Osa on tilattu nettikaupoista ja vasta matkalla, mutta mitä ilmeisemmin tänä jouluna joulustressi ei pääse iskemään. Joulua ei nyt vielä sen kummemmin kannata alkaa odottelemaan, kun siihen on vielä aikaa, mutta synttärini sen sijaan ovat reilun kahden viikon päästä :-) Ensi perjantaina lähdetään Tukholman risteilylle, ihanaa päästä pitkästä aikaa reissuun! Seuraavalle viikonlopullekin on kivoja synttärisuunnitelmia :-)

No comments: