Monday, November 15, 2010

Kun arkikin on juhlaa...

"Elämä voi muuttua" - niinhän Veikkaus kovin mainostaa Lottoa ja muita pelejään. Ja niinhän se on, elämä voi muuttua... Omalta osaltani siihen ei tarvittu kasakaupalla rahaa, vaan muutama yhteinen ystävä ja siitä se idea sitten lähti :-)

Vielä 3 kuukautta sitten elelin yksin kissoineni, enkä voinut aavistaa miten perusteellisesti kaikki muuttuisi lyhyessä ajassa. Nyt elellään kaksistaan kissojen kanssa ja tuntuu, että arkikin on juhlaa :-) Kyllähän se oikea arki vielä jossain vaiheessa alkaa, mutta sitä odotellessa voi leijua pää pilvissä vaan koko ajan ;-)

Kissat on sopeutuneet tosi hyvin siihen, että yhden palvelijan sijasta meitä onkin nyt kaksi! Iines varsinkin on erityisen innostunut siitä, että pienellä huijauksella ja säälittävillä katseilla voi saada kaksin verroin nameja. Iines kun on aina sitä mieltä, ettei ole KOSKAAN saanut yhtään namia, eikä ainakaan tänään yhtään, eikä eilenkään... jne. Lulukin on nyt kovin reipastunut, kun pennut lähtivät- Sagakaan ei ole sitä nyt kiusannut vaan päin vastoin pesevät toisiaan ja tuntuvat olevan ihan hyvissä väleissä.

Kissarintamalla on nyt hiljaiseloa, kun pennut muuttivat uusiin koteihin ja seuraava näyttelykin on vasta tammikuun lopulla. Uusia pentuja ei ole nyt suunnitteilla ainakaan vuoteen ja Sagakin olisi vihdoin tarkoitus leikata.

1 comment:

Katis said...

Herranen aika! Sulta onkin tullut paljon juttuja blogiin :-D Nyt on mulla paljon luettavaa.

On kerrassaan ihanaa kun ootte löytäneet toisenne Jussin kanssa. Hän vaikutti todella mukavalta kun nähtiin :-) Ja kyllä nyt kissojenkin kelpaa ;-D