Tuesday, January 29, 2008

Pennut uusissa kodeissaan

Pennut ovat lauantaista asti olleet uusissa kodeissaan, Sunnaa lukuunottamatta.

Remu on alusta asti ollut reipas, eikä ole välittänyt uusien kavereidensa sähinöistä. Remu myös tajusi hyvin nopeaan kenen kanssa kannattaa olla väleissä, että ruokakuppi täyttyy ;-) Remusta on myös paljastunut aika komentelevainen kollinalku, tulee joku tuttu mieleen..... Kun kävin sitä heti lauantai-iltana (juu, säälittävää) katsomassa, niin se tuli melkein suuhun asti kun puski naamaa ja jutteli kovasti päivän tapahtumista. Oli kuitenkin jo ihastunut uuteen emäntäänsä niin paljon, että enemmän pyöri hänen ympärillään :-)

Kuulemani mukaan Remppa tykkää kovasti tepsutella, varsinkin mattojen päällä on niin kiva teppailla. Karkki kuulemma tepsuttelee vielä enemmän, KOKO ajan :-D On kyllä siinä suhteessa tulleet molemmat Sagaan, Sagan tassuthan käy aina ja siksi sitä pentuna kutsuttiinkin tepsuksi.

Karkilla on jo keinoemo Nanna ja Tikun kanssa leikitään jo uhitteluleikkejä. Mintun kanssa vielä vähän sähistään, mutta eiköhän se siitä ala sujua.

Sibiä (vai Liljaa ;-)) vähän häiritsi ensialkuun, että isosisko Indi koko ajan vahtasi ja kyttäsi että mitä se tekee... Piti vähän sähistä, että antaisi nyt vähän tilaa tutkia rauhassa paikkoja. Nyttemmin ovat kai sähinät jo laantuneet.

Täytyy vielä hehkuttaa, että Indira oli KAUNIS! Tosin ei ihme, tarkoittaahan sen nimikin kauneutta ja nimi on yleensä enne ;-) Indi oli todella kauniissa turkissa ja yhä edelleen sillä on todella hurmaava katse. Korvat olivat tulleet alaspäin ja kokoakin oli kivasti. Tosi kivan näköinen kastraattineito siitä olikin tullut! Ehkäpä kuvia on tiedossa sitten, kun mennään Indiä ja Sibiä katsomaan :-)

Sagaa ei lasten lähtö ole kiinnostanut, päin vastoin... Tosin kyllä se edelleen Sunnaa imettää, mutta selvästi on iloinen että vain yksi rääpäle roikkuu helmoissa. Iinekselle pitää koko ajan uhitella, harmi vaan kun pukkihyppyjä selkä köyryssä hyppivä Saga on niin hupaisa näky, että sitä ei voi repeämättä katsella (Terkkuja Karkille, joka ilmeisesti seuraa äidin jalanjäljissä ;-)). Sunna on ollut vähän onneton, kun on jäänyt "yksin". Se tulee koko ajan viereen kehräilemään ja haluaa kovasti olla kaikessa mukana.

No comments: