Wednesday, November 19, 2008

Turun näyttely lähestyy

Viikonloppu lähestyy uhkaavasti, mutta kaikki valmistelut on vielä tekemättä. Kissakin pitäisi kai pestä, en edes muista milloin se olisi pesty? (Saattaa myös olla, ettei koskaan... :-D) Näyttelyverhot on sikin sokin kaapissa, toivon mukaan kuitenkin kaikki on tallella. Ehkä täytyy alottaa pakkaaminen jo torstaina, niin ehtii vielä perjantaina ostaa / tehdä jotain, jos jotain mystistä on näyttelykamoille tässä tauon aikana tapahtunut.

Iines lähtee reissuun yksin, joten Roope, Saga ja Lulu jäävät kotimiehiksi. Kissanhoitajien iloksi olen taas aamun ratoksi vähän siivoillut ;-) Jostain syystä heräsin kuudelta! ja vieläpä nousin silloin. Yleensä herään nipin napin kahdeksalta ja puolen aikaan olisi kiva jo olla töissä, että ehtii rauhassa juoda aamukahvit.

Iineksellä on lauantaina Annika Billing ja sunnuntaina Beverly Elian. Siitä päätellen, että molemmilla tuomareilla on arvosteltavana vain 3 väriryhmää, kissoja on varmaan vino pino kutoseenkin tiedossa! Karkilla ja Sharmalla sen sijaan on pienempi väriryhmä (V) ja lauantaina Karl Preiss ja sunnuntaina Minna Krogh. Iines ei ole kummallakaan sille osuneella tuomarilla koskaan ollut, joten odotan mielenkiinnolla. Sharma on muistaakseni joskus ollut Minnan pöydällä, Karkki ei.

Iinekselle on vissiin kovaa vauhtia tulossa juoksu! Toivoisin, että odottelisi vielä viikonlopun yli... Ei niin kivaa jos se nuohoaa ympäriinsä täällä ja ennen näyttelyä ja on sitten ihan nuhjuinen näyttelyssä. Ei ainakaan vielä yöllä huudellut (=karjunut täysillä), joten ehkä tässä vielä hetki menee.

Tänään ohjelmassa olisi töiden jälkeen Iineksen pesu ja Remelin kuvaus :-) Toivottavasti Remusta saadaan kerrankin kuvia, kun yleensä kuvissa näkyy vaan joku epämääräinen möykky ;-)


No comments: