Sunday, November 23, 2008

Uusia titteleitä :-)

Meillä oli oikein onnistunut viikonloppu Turussa, jonka kruunasi se että pääsin ehjin nahoin kotiin sieltä ;-) Keli oli aika mielenkiintoinen, mutta hitaasti mutta varmasti päästiin kotiin kuitenkin.

Iines sai lauantaina toisen CACIBin ja sunnuntaina valmistui sitten International Championiksi! Olen tosi tyytyväinen, nyt on tavoitteet täytetty ja jatkoa mietitään sitten myöhemmin. En sano ettenkö koskaan enää toisi Iinestä näytille, sen vaan täytyisi saada massaa lisää ennen sitä ;-) Joten katsellaan ja odotellaan.

Sagan tyttö Karkki valmistui Championiksi lauantaina! Neidistä tuli nyt siis ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa Norleon kissa, jolla on titteli :-) Sunnuntaina tuli eka CACIB ja vielä VP-total kaupan päälle. TP-valinnassa käytiin pyörähtämässä ja kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen molempien päivien arvosteluihin :-)
Nuori neiti osoitti sunnuntaina olevansa äitinsä tapaan hyvin itsepäinen ja kekseliäs neiti... Kun pakotie tukittiin vahvistamalla oven kiinnityksiä, päätti neiti sen sijaan lähteä katon kautta ;-) Jotkut ystävälliset ihmiset sitten nappasivat neidin kiinni ja palauttivat häkkiin... Kova kiire ja paljon asiaa koko ajan ;-) Taattua Sagan tyyliä...

Sagan ekan pentueen Sharma oli myös näyttelyssä ja hienosti CAGPIB + VP molempina päivinä! Hyvä viikonloppu Sagan ipanoille :-) Kuopiossa onkin sitten näytillä Karkin veli Remu ekaa kertaa kastraattiluokassa ja Iineksen tyttö Mila pentuluokassa. Jännää!

Kiitoksia kovasti valmistumisonnitteluista! Kuvia tulee varmaan lähipäivinä, jos/kun Kati niitä mulle lähettää :-)) Oma kamera oli kyllä mukana, sillä ei vaan tullut otettua yhden yhtä kuvaa...


No comments: