Thursday, December 25, 2008

Iines joulun vietossa

Lellikki-tyttöni Iines pääsi eilen mukaani joulun viettoon... Alun perin piti ottaa mukaan vaan Roope (jonka tuloa vanhempani olivat jo innolla odottaneet useamman päivän), mutta Iines näytti niin surkealta kun olin lähdössä ilman sitä, joten olihan se otettava mukaan ;-)

Iines ei olekaan vieraillut vanhemmillani sitten pentuaikojensa, joten ensiksi piti juosta ympäri taloa ja tutkia kaikki paikat! Suurta hämmennystä aiheutti tuliterä deltta, joka siis nyt koristaa makuuhuonettani. Se oli joululahja kissoille, joten se oli kuukauden verran jemmassa joulua odottamassa. Roopella ja Iineksellä oli pieni kisa siitä, kumpi pääsisi delttan ylimmälle tasolle ensin, mutta Iines voitti suvereenisti. Roopen hypellessä ylös tasoja pitkin, Iines kiipesi sekunnissa runkoa pitkin ylös.

Ulkoilemaankin toki mentiin... Roopen mielestä tulossa oli selkeästi p*skin joulu ikinä! Se yritti ensin juoksemalla jätättää Iineksen, mutta huomasi että ei siitä eroon pääse ja että parempi oli jättäytyä jälkeen ja päästää Iines ohi. Iines kiersikin talon pariin otteeseen, Roopen luimistellessa oven pielessä.

Roopen toiveesta Iines käytiin palauttamassa iltapäivällä jo kotiin... Jonka jälkeen Roopella alkoi vasta se todellinen joulunvietto ;-) Rassukka sai vihdoin rauhassa leikkiä, olla siliteltävänä ja nukkua autuaasti punaisella sohvalla. Illalla kun kotiuduttiin, oli se aivan poikki. Jaksoi kuitenkin vielä sen verran, että kiipesi delttaan nukkumaan :-)


Roopesta ei harmi vaan saatu julkaisukelpoisia kuvia, se oli jokaisessa otetussa kuvassa niin suupielet alaspäin ;-) Se ei yksinkertaisesti kestä sitä, jos joku sen kavereista pääsee vanhemmilleni sen "seuraksi". Se talo on sen reviiriä, eikä sinne tarvita noista naikkosista ketään ;-)

1 comment:

Marja said...

Iines ulkoilee niin ylväänä! Ihana!

Onneksi Roopen joulu pelastui sitten loppujen lopuksi :)