Sunday, December 14, 2008

Santtu melkein 6 kk :-)

Kävin eilen pitkästä aikaa moikkaamassa Santtua! :-) Poika olikin kovasti kasvanut sitten viime näkemän ja näytti turkin kera aivan erilaiselta kuin ennen! Hieno pitkä häntä heilui innokkaasti, kun Santtu maisteli äitinsä ja siskojensakin hyviksi toteamia namipuikkoja ;-)

Vähän oli samaa "vikaa" kuin Milassa ;-) Meinasi sormet lähteä mukaan, kun tarjosin nameja... Kamera jäi tietty kotiin (niin tyypillistä), mutta ehkä saan lähipäivinä vähän uusia kuvia kuitenkin. Santulla on hetkittäin ollut mahan kanssa vähän probleemia, mutta siitä huolimatta painoa oli kertynyt nelisen kiloa. Eiköhän Santusta vielä kasva iso poika!

Nyt kun juuri viikko sitten näin Milan, täytyy todeta että olivat jotenkin enemmän saman näköisiä kuin ennen :-) Tunnistaa kyllä, että ovat samasta pentueesta. Iines ei eläessään ole ollut yhtä riehakas kuin poikansa, joten ehkä vauhtia on vähän tullut Kassu-iskältä :-) Santun kynsissä on kokenut kovia mm. "mummolan" tunnearvoltaan mittaamaton orkidea.... Joulu varmaan tuo vielä lisää meriittejä pojan tuholistaan ;-)

Harmi että Ella asuu sen verran kaukana, että siellä ei niin vaan piipahdeta :-/

1 comment:

Anonymous said...

Yritän joulun jälkeen lähettää sulle tuoreita kuvia Santusta!