Monday, December 8, 2008

Kuopion kuulumisia

Kotiuduttiin Hannan kanssa Kuopiosta eilen illalla puoli yhdeksän aikaan. Kolme ja puoli tuntia matka kesti molempiin suuntiin, ei juurikaan ollut vaikutusta sillä, että mennessä ajoin vähän kovempaa kun ei ollut muuta liikennettä.

Oli todella kiva viikonloppu, vaikkakin nyt on aika väsynyt olo! Kiitos Hannalle ja Marikalle seurasta :-) Oli kiva nähdä Remu ja Mila näyttelyssä ja kuulla, mitä mieltä tuomarit niistä olivat. Remu oli lauantaina noussut vähän väärällä jalalla, mutta se ei Alexander Platzia haitannut. Remu sai kivat arvostelut ja kävi vielä vähän ärisemässä tp-valinnoissakin. Sunnuntaina oli jo paremmalla mielellä (liekö häkin paikan vaihdolla ollut osuutta asiaan) ja käyttäytyi ihan normaalisti :-) vp valinnassa sininen kastraattipoika vie voiton, joten Remun ei tarvinnut enää sunnuntaina arvostelun jälkeen käväistä missään.

Mila oli ekassa näyttelyssään ja ikää neidille on kertynyt 5,5 kuukautta. Mila oli oikein reipas ja rohkea ja hetkittäin sillä oli myös tuhat jalkaa :-D Lauantaina Mila oli paneelissa asti ja sai oman tuomarinsa äänen :-) Sunnuntaina Mila sai kivat arvostelut, mutta vp ja tp meni sivu suun. Hyvää kokemusta pienelle neidille ja ehkäpä näyttelyura vielä jatkuu ensi vuonna!

2 comments:

Anonymous said...

Milalla on havaittavissa nyt selkeää kisaväsymystä, se raukka nukkui koko eilisen illan ihan taju kankaalla! Ei se varmaan edes tajunnut, kun kannoin sen Siilinjärvellä koppaan kuljetusta varten, makasi käsissäkin raasu ihan unessa!

Kertahan se on ensimmäinenkin, kun sillä EI ole sitä tuhatta jalkaa... :) Alan olla aika vakaasti sitä mieltä, että ilmoitan sen sinne Jyväskylään, koska muuten se ei varmaan ehdi nuorten luokassa käydä. Kiitokset vielä seurasta ja verhoista ja muustakin avusta!

Katis said...

Onnea näyttelymenestyksestä!

Olis kiva nähä noita Iineksen pentuja ihan livenä. Kuvissa näyttävät tosi sööteiltä tapauksilta :-) <3

Ehkäpä joskus onnistun bongaamaan ainakin Milan jossain näyttelyssä jos satutaan samoissa käymään.