Thursday, October 22, 2009

Hormonit hyrrää...?

Voihan akne! :-/ Jo Lillin 7kk kuvien ottamisen aikaan katselin sen leukaa, että se ei ollut enää yhtä valkoinen kuin aiemmin. Toissapäivänä se jo näyttikin aika hurjalta: täynnä mustapäitä ja pari isompaa finniäkin oli ilmaantunut... Puhdistuskuuri on tuottanut onneksi jo tulosta ja äsken sain rapsuteltua suurimman osan mustapäistä irti. Jospa se leuka siitä taas asettuu...

Eilisen saldoa oli piiiitkä huutokonsertti, josta suurin osa ajoittui vessan oven päällä tepastelun yhteyteen. En ihan päässyt perille mistä oli kyse, tosin yleensä Lilli hyppii sinne vähän väliä ja pysyy siellä siihen asti, että menen juttelemaan sille jolloin se suostuu tulemaan alas (pientä huomion hakua siis...). Eilinen ohjelmisto ikävä kyllä toi hyvin elävästi mieleen Iineksen kiimat, joten toivottavasti Lillin laulu(lue: huuto)konsertit eivät ihan vielä ole alkamassa!

Ruoka maistuu onneksi edelleen, jopa ihmeen paljon! Vaaka näytti tänään 3820g! Neljässä päivässä on tullut lisää sata grammaa, vaikka sitä ennen paino junnasi siinä 3,7kg:n tienoilla vaikka kuinka pitkään. Iinestä en ole nyt hetkeen punninnut, mutta ovat suht saman painoisia... sillä erotuksella, että Iines on hirmu laihan näköinen ja tuntuinen ja Lilli lihaksikas ja hyvän tuntuinen käteen.

3 comments:

Henriikka said...

Voi näitä meidän teinejä! ;)
Toivotaan ettei Lilli vielä aloita juoksemista, vaan kyse oli nyt jostain muusta.

Meillä pissa tosiaan jo tuoksahtaa voimakkaasti ja laatikkoon tehdään jo pieniä merkkauspisuja. Muita aikuistumisen merkkejä ei vielä ole - yhden kerran Adam ulvaisi jotenkin kummallisesti, mutta ymmärsi ilmeisesti itsekin miten tyhmältä kuulosti ja jätti laulamisen sikseen :D

Soikku said...

Hyvät neuvot jakoon! Mä olen katsonut Noonan leukaperää kans sillä silmällä, tarttis tehdä jotain!!!
Kaikkeen sitä joutuukin, kissan aknea hoitamaan...isäntä meinas revetä huutonauruun, kun puhuin kissan mustapäistä :-)

Minde said...

Konstit on varmaan monet, mutta jo Iineksen leukaa olen putsannut (vahvan teen, konjakin tms. väriseksi) laimennetulla Betadinella. Muutaman putsauskerran jälkeen onkin päässyt jo rapsuttelemaan mustapäitä irti.

Lilli suhtautuu aika nihkeästi huolto-operaatioon... joten ehkä tänä aamuna en putsaa ja illalla katson tilannetta uudelleen.

En mäkään oo kovin kauaa tiennyt mitään kissan aknesta ;-) Noilla ei-valkoisen leuan omaavilla ei ole koskaan moista ollut, ja jos olisi niin se ei myöskään näin törkeältä näyttäisi!

Lilli availi taas aamulla äänijänteitään ja sillähän on muuten aika ruma ääni! Samaten sitä kiinnostaa kovasti oman takapään pesu, mutta elän vielä kuitenkin toivossa, että kunnon juoksua ei pariin kuukauteen ilmaannu.