Friday, October 31, 2008

Melkein jo marraskuu

Vuosi lähenee loppuaan ja loppuvuoteen osuu aina niin paljon kaikkea, että aika menee kuin siivillä :-)

Tänä vuonna synttärit on tarkoitus pitää jo ennen varsinaista päivää, ne kun on yhdistetty yhden (tai useammankin?) ystävän kanssa samoiksi bileiksi :-) Kun kerta juhliin olisi joka tapauksessa tulossa suuri osa samoja, niin selvitään yksillä järjestelyillä... Olen kovasti yrittänyt kehitellä juhliin ohjelmaakin, mutta osa ideoista on tyrmätty jo heti alkuunsa :-o (en ymmärrä ;-)) Suunnittelupalaveri on vielä pitämättä ja kutsut lähettämättä, joten vähän viime tippaan jää taas...

Synttärien jälkeen onkin Turun näyttely, joten siinä menee taas koko viikonloppu. Seuraavalla viikolla vanhenen vuodella ja on tiedossa firman pikkujoulut ;-)

Joulukuussa pakataan Hannan kanssa kissat autoon ja ajetaan Kuopioon näyttelyyn. Kiva päästä pitkän näyttelytauon (huhtikuussa viimeksi omien kissojen kanssa) jälkeen taas edes pariin näyttelyyn. Kuopion jälkeen yritetään toteuttaa taas uusia pentusuunnitelmia...

Sagan S-pentue täyttää ensi maanantaina (3.11.) vuoden! Skadi ja Sibi ovatkin jo synttärilahjansa saaneet, Sunna saa lähipäivinä postia ja Remua varmaan menen ihan henk.kohtaisesti tapaamaan :-)

Näillä näkymin 4v. synttäreitään joulukuussa juhliva Saga ei enää tule saamaan lisää pentuja. Lopullisen ratkaisun tekeminen tuntuu olevan kuitenkin hankalaa, kertaalleen jo tilasin sille sterilisaatioon ajan, mutta seuraavana päivänä päätin jo perua sen ;-) Sagalla on tänä vuonna ollut 2 juoksua, joten oikeaa kiirettä leikkaukselle ei ole. Ehkä vielä vähän aikaa jahkailen ja mietin... Saga on toipunut suolitukosleikkauksesta ainakin päällisin puolin hyvin ja massakin on palautunut keväisen operaation jälkeen. Siitä huolimatta uusi pentue epäilyttää, kun ei voi tietää onko leikkauksesta jäänyt jotain kiinnikkeitä tms. Sitähän ei mistään saa selvillekään, paitsi mahan avaamalla ;-) joka nyt ei kovin todellinen vaihtoehto ole.

Ehkä Sagalle riittää jatkossa ylikasvaneen "pentunsa" hoito. Saga on yllättäen taas muistanut, että Luluhan onkin hänen pentunsa ja hoivaa sitä yökaudet mun sängyssä! Ei siinä muuten mitään, mutta Lululla on niin kova kehräysääni, että se aiheuttaa vakavaa haittaa mun unille ;-) Iines on vähän mustis, kun on joutunut kolmanneksi pyöräksi.

Iinekselle on alkanut vihdoin taas kasva kasvaa! Vähän myöhässä tosin, se ei enää ehdi Turkuun mennessä saada turkkia, vaikka päällä seisoisin... Jotain haivenia on kuitenkin, mutta eipä se kovin kummoisessa näyttelykunnossa ole. Jos sen joskus IC:ksi saan, niin ehkä sen näyttelyt leikkaamattomana päättyy sitten siihen. Mielenkiinnolla kuitenkin odotan, miltä se tulee näyttämään kun on "valmis", nyt reilun 1,5 vuoden iässä se on kyllä auttamattomasti vaiheessa :-).

1 comment:

Marja said...

Saga on pop (yllättäen;))

Syndejä odotellessa!