Wednesday, October 8, 2008

Sagan ja Roopen "juorukerho" ??

Parina iltana on käynyt aivan ihmeellinen juttu, saa nähdä onko tänään taas sama kuvio vai ei... Harmittavasti eilen olin sen verta väsynyt, etten oikeen jaksanut enää nostaa päätä tyynystä ja jäi tapahtumien loppu näkemättä.

Eli alunperin toissailtana olin juuri nukahtamassa, kun kuulin Sagan maukuvan jotain olohuoneessa. Ei siinä sinänsä mitään ihmeellistä, ainahan se jotain mäkättää. Sen sijaan oudon kuuloista oli se, että Roope vastasi sille. Näin vähän huonosti mitä siellä tapahtui, mutta Saga ja Roope makasivat lattialla vastakkain ja keskustelivat jotain. Ensin luulin että niillä on jotain riittaa, sitten ajattelin että onko Sagalla juoksu ja siellä on taas jotkut auttamiset käynnissä. Mutta ei, jotain ne siellä vaan "puhuivat". Iines ja Ella seurasivat tarkkaan mitä siellä tapahtui, sen sijaan Lulu nukkui rauhassa parivaljakon yläpuolella kirjahyllyssä. En tiedä mitä oli meneillään, mutta hassun kuuloista se oli!

Eilen illalla sama juttu taas. Saga aloitti keskustelun ja Roope tuli vaaleanpunaisesta pesästään lattialle. Tätä juttelua jatkui jonkun aikaa, jonka jälkeen Saga tuli makkarin ovelle istuskelemaan. Juoksua sillä ei ole, eikä niillä mitään riitaakaan ollut. Vähän harmittaa, että en ymmärrä mitä ne juttelee ;-)

Täytyy yrittää tänään taas pysyä sen verran hereillä, että kuulen alkaako löpinät taas. Lulu ja Iines ei yritä asiaan sekaantua mitenkään, mutta eilenkin Iines tarkkaavaisena kuunteli niitä.

1 comment:

Katis said...

Olisin halunnut myös olla kuulemassa tuon keskustelun! Kyllä minä uskon, että kissat jotenkin muutenkin kommunikoi keskenään kuin vaan elekielellä :-) Oli varmasti erittäin mielenkiintoista kuultavaa. Vieläkun olisit jotain ymmärtänyt *hih hih*