Sunday, October 5, 2008

Näyttelykuulumisia Tampereelta

Olin eilen Soikun kyydillä Tampereella näyttelyssä :-) Matkalla mukana olivat sisarukset Spot-On Hedvig (Noona) ja Spot-On Arctic Cat (Neko). Neidit olivat yhteisboksissaan kovin nätisti ja matka Tampereelle taittui puolessatoista tunnissa.

Näyttelyssä oli tuttuja kissoja ja ihmisiä rutkasti :-) Sagan tyttö Karkki oli toista kertaa avoimessa luokassa, mutta tällä kertaa sertin vei toinen tytteli. Karkki kaipaisi lisää karvaa ja muutenkin aikaa kehittyä :-) Karkki on paikalla tänäänkin, mutta en ole vielä saanut viestiä miten meni.

Lullan sukulaisia "hymyhäntiä" oli paikalla useampi kappale. Nagge (SmileTail's Night Bird) oli hienosti CAPE(2), VP ja TP, Milla (SmileTail's Magica de Spell) CACE(2) + VP ja Millan tyttö Vilma (SmileTail's StormCloud CAC(5)! Lullan siskopuoli Stella (SmileTail's Stella Polaris) valmistui GIC:ksi ja olipa paikalla pari pienempääkin puolisisarusta näyttelyitä harjoittelemassa.

Lullan, Roopen ja Sagan yhteisistä sukulaisista paikalla oli SmileTail's Pippi-Lotta, joka oli EX2 kahdesta. Lotan poika Kalicalanin Simsalabim "Simppu" oli myös paikalla ja voitti kilpailijansa tiukassa kisassa ollen EX1.

Tänään Milla sai toisista viimeisen CACEn (3) ja Vilma oli harmittavasti EX2 kuudesta.

Vähän kyllä alkaa jo harmittaa tämä oman näyttelykissan puuttuminen! Keväällä viimeksi olin omien tyttöjen kanssa näyttelyssä Pietarissa ja sen jälkeen olen vaan norkoillut näyttelyhalleissa muiden kissoja seuraillen. Iines on täysin karvaton, joten paluu areenoille ei liene ajankohtainen... Sagalta puuttuu 10 sertiä EC:stä, (tai siis, SC se ensi vuonna olisi) joten taitaa matka katketa leikkaamattomana tähän. GIC oli alunperin se päätavoite, joten se on nyt Sagan osalta kuitenkin saavutettu. Iineksen osalta IC on vaan tavoitteena, tai ainakaan kiirettä ei minnekään ole :-)

Iineksen lapsista on näyttelyihin näillä näkymin tulossa vain Mila ja Sagan lapsista Karkin lisäksi ehkä joskus taas Remukin näyttäytyy kastraattiluokassa. Vähän huonolta näyttää siis nämä näyttelysuunnitelmat omalta kohdalta, kun Roope on lopullisesti pelistä poissa ja Lullan turkki kaipaisi ihmeen, jotta sen voisi jonnekin tuoda :-) Lullalla on kasassa IP:n lisäksi 1 ulkomainen CAGPIB, joten areenahan olisi auki GIP:tä ajatellen... Mutta joo :-D Ehkä ei kuitenkaan.

1 comment:

Anonymous said...

Simppuhan oli eilen myös VP :) Kivasti meni kyllä kaikilla, Eetu oli automatkatkin ihan hiljaa, ihasteli ja kainosteli varmaan matkakavereitaan, harvoin sitä pääsee kolmen kauniin mettisneidon kanssa matkustamaan ;)