Friday, December 18, 2009

Lilli 9 kuukautta 18.12.2009

Lilli ja siskot Aada ja Siiri ovat jo 9 kuukauden ikäisiä! Aika menee hurjan nopeasti, enää kuukausi ja näyttelyissä avautuvat aikuisten luokan "ovet". Ihan keskenkasvuinen kakarahan Lilli vielä on, mutta tarkoitus olisi kuitenkin lähteä sertejä metsästämään. Jos nyt edes Championiksi asti pääsisi ennen pentuja.

Pentusuunnitelmat on tehty jo ajat sitten, joten nyt vaan odotellaan sopivaa aikaa treffeille. Lillillä ei (onneksi) ole vielä ollut yhtään kiimaa, mutta jos se äitiinsä tulee niin ensi kuussa viimeistään alkaa meteli. Pahaksi onneksi Sagalla on joku super-kiima päällä, se on mourunnut Roopen perään nyt yli viikon, eikä loppua näy... Toisaalta Lilli pyrkii edelleen Sagan tissille, joten ei se nyt kovin paljoa tunnu näistä jutuista vielä ymmärtävän. Millonkohan se meinaa vieroittaa itsensä?! Kun näyttää, että Saga aina vaan suostuu huvitutiksi...

Pentusuunnitelmien ajankohtaan vaikuttaa aika ratkaisevasti se, milloin saan pitää kesäloman. Heinäkuussa en koskaan pidä lomaa, koska silloin käyn poimimassa mansikoita ennen "oikeisiin töihin" menoa... Ei ole kovin rentouttava loma, jos täytyy herätä aamuisin aina ennen kukonlaulua ;-) Joten toivon lomaa aina elokuulle, niin nytkin, mutta saa nähdä miten käy. Pentuja ei ole joka tapauksessa tiedossa ennen elokuuta, koska heinäkuu on sellainen ettei pennuille yksinkertaisesti ole aikaa.

No comments: