Monday, December 14, 2009

Lilli melkein 9 kuukautta

Lilli lähestyy 9 kuukauden ikää :-) Siitä on kasvanut nätti neitokainen, ja mielestäni se on paranneltu versio äidistään. Kun ne ovat vierekkäin Iineksen kanssa, on selvää että ne ovat sukua. Toisaalta isä Tiikerinkin piirteitä on selvästi nähtävillä, joten ehkä Lilli on loppujen lopuksi hyvä yhdistelmä molempia.

Sain vihdoin lähetettyä Lillin rekkarin Kissaliittoon vaihdettavaksi. Rekisteröin pennut suht aikaisessa vaiheessa ja kaikkien kuviot taitavat olla väärin... En nyt sanoisi että Lilli on kovin hyvä täplikäs, mutta eipä se kovin hyvä tiikerikään ole ;-)
Kauluri tuntuu olevan jo lähdössä, joten voi hyvinkin olla, että alkuvuoden näyttelyissä nähdään puli-Lilsu... Tällä hetkellä se on kuitenkin vielä hyvässä turkissa ja kauniissa kunnossa :-) Painoa on 4,2 kg suunnilleen, täytyy ottaa vielä tarkka paino 18. päivä.
Sagalla on pitkästä aikaa juoksu ja toivon, ettei Lilli vielä innostu ja aloita itsekin... Kovin ihmeissään se Sagan toimintaa katselee ja on onnellinen kun Saga suostuu taas päästämään sen tissille ja kiehnää muutenkin Lillin kanssa kylki kyljessä. Hassua mutta kaikki kolme kilpsua ovat saman kokoisia! Kun ne seisovat vierekkäin, ei Lilli yhtään kalpene koossa vahemmille rouville. Iineskin on leikkauksen jäljiltä nyt 4,1 kg ja tosi karvainen, joten on samaa kokoluokkaa kuin tyttärensä ja Saga. Lulu on edelleen omaa luokkaansa ja paljon noita muita isompi. Mutta ehkä Lilli vielä tulee hätyyttelemään sen kokoa :-)
** hyvä muuten kun juuri 7.12 olin sitä mieltä, ettei Saga näe mitään tarvetta juosta - ja heti aloitti!!! Onneksi se on paljon hiljaisempi kuin Iines, niin se ei häiritse niin paljon yöunia, tai naapureita...

No comments: