Friday, October 8, 2010

Kotia vailla, Second Sight "Simo"

Kun Lilli oli 10 viikkoa ja 2 päivää sitten pyöräyttänyt maailmaan 5 pentua, ajattelin että tässä tämä nyt oli. Vaihdoin pesään aluset, toin Lillille lisää ruokaa ja aloin päivittää kotisivuja. Kaikista pennuista oli jonkinlaiset kuvat ja olin juuri päivittämässä niitä nettiin, kun huomasin pesässä valkoniskaisen ipanan. Hetken mietin, että kenellä muka oli valkoinen niska, kunnes huomasin että kuudes pentu oli ilmaantunut pesään! Simo oli jo osittain putsattu ja tönötti pesässä sen oloisena, että "missäs nyt ollaan". Katkaisin Lillin puolesta napanuoran ja Simo pääsi sisarusten seuraan maitobaarille.


Simo oli söötti jo pienestä pitäen ja olin varma, että sehän varataan ensimmäisenä :-) Toisin kuitenkin kävi, ensimmäisenä varattiin musta mörrimöykky Rasmus, jonka myymisen luulin olevan hyvinkin haastavaa. Simo on hurmannut sitkeästi kaikkia pennunkatsojia, mutta tähän asti kaikki ovat päätyneet johonkin muuhun pentuun. Simo ei siis vielä ole löytänyt "niitä oikeita ihmisiä", mutta kyllä sekin päivä vielä varmasti koittaa :-)
Simo on livenä vielä kuviakin söötimpi, kropaltaan hieman muita lyhyempi ja siitä johtuen tosi pyöreän näköinen :-D pörröinen se on myöskin, joten se on kuin ruskeavalkoinen pallo, joka pomppii vähän joka suuntaan. Luonteeltaan se on herttainen ja leikkisä poika, joka ei ole hirveän villi, mutta silti vauhdikas. Simo tykkäisi kovasti nukkua mummo-Iineksen kanssa (tunnistaa varmaan väriä, kun molemmissa on paljon valkoista;-)) mutta usein unihetket päättyvät siihen, että mummo esittää purevan vastalauseen ja Simo joutuu etsimään itselleen toisen tyynyn... reppana.

No comments: