Monday, October 18, 2010

Lähtölaskenta...

Viimeisiä päiviä viedään, tänään aamulla sen oikeastaan vasta tajusin, että kohta nuo pienet pallerot viipottavat jo uusissa kodeissaan. Vaikka hetkittäin on hermot meinanneet mennä pentujen sotkuja siivoillessa ja nostellessa pieniä karvakeriä pois television johtojen kimpusta, niin on ne silti aivan ihania mussukoita... Nyt ne alkavat olla jo niin isojakin, että jotain järkeä on jo päässä :-)

Simolle löytyi perjantaina aivan ihan koti ja Simo matkaa uuteen kotiinsa lauantaina. Ensin lähtee siis Mortti torstaina, tytöt perjantaina ja Simo sitten lauantaina. Rasmus jää vielä meidän iloksi ja muuttaa viikon 44 lopulla :-) Tulee kyllä olemaan hiljaista ja rauhallista kun kissamäärästä poistuu yhtäkkiä 5 kappaletta, tosin Rasmus varmaan yrittää parhaansa mukaan täyttää tyhjiön omalla toiminnallaan ;-)

Odottelen parhaillaan pentu-uutisia myös Hollannista: Ekan pentueen Norleon Sunna odottaa toista pentuettaan ja kuuluu olevan paksu kuin mikä! Mitä ilmeisemmin pennut putkahtavat maailmaan ennen kuin Nordic Mythology-pentue tulee 3 vuoden ikään 3.11. Sunnan ja Junior T van Yjovin tytär Anouk oli viikonloppuna ensimmäisessä näyttelyssään tuloksella CAC + BIV :-) Tuomari oli tykännyt kovin ruskeakilpsutyttelistä, toivottavasti näyttelyura jatkuu vielä myöhemmin!

No comments: