Monday, February 25, 2008

Home sweet home

Huh, matkalla oli mukavaa mutta onpa kiva päästä taas kotiin :-) Saga ja Iines olivat reissussa niiiiiin ystäviä ja Iines hoidatti itsensä Sagalla ja nukkui Sagan päällä sturdissa. Kotona palautuivat heti normaaliin päivärytmiin, eli Saga veti Iinestä heti lättyyn :-/ Noh, ilmeisesti reissussa Sagaa jännittää sen verran että oli kivaa että kaveri oli mukana.

Lulla oli iloisena meitä vastassa kun kotiuduttiin :-D Jutteli kovasti ja lähti ulos kun hain vielä tavaroita autosta. Kiva kun se on taas piristynyt ja "oma vanha itsensä". Suuri kiitos kyllä kuuluu äidille ja iskälle, jotka jaksavat viedä Lullaa pihalle - Lulla on tosi paljon rohkaistunut tässä talven mittaan ja on kotonakin erilainen. Ei asu enää saunassa ja tulee jopa öisin viereen nukkumaan. Vuosihan tässä onkin jo vierähtänyt vaihtelevissa merkeissä.

Seuraava projekti olisikin saada Lullaa vähän laihtumaan. Pentujen aikaan painoa tuli "vähän" lisää, ja jos seuraavat pennut on tiedossa kesällä, niin olisi hyvä että sitä ennen saataisiin vähän edellisiä pois...

Huomenna pitäisi mennä Indiä ja Sibiä katsomaan ja kuvaamaan :-) Matkaltakin on kuvia, laitan niitä varmaan blogiin kunhan saan niitä Tonilta.

No comments: