Tuesday, February 19, 2008

Kaikki pennut ovat maailmalla :-)

Ensimmäinen pentue on maailmalla - Sunna kirjaimellisesti, kun muutti maanantaina Hollantiin. Vierailu Sunnan luo on merkattu jo alustavasti kalenteriin, kiva ajatella että ei mene kauaakaan kun taas näen sen pienen mussukan :-)

Ensi viikolla ohjelmassa on vierailu Sibiä ja Indiä katsomaan, odotan sitä jo innolla :-) Karkin kanssa meillä oli jälleennäkeminen Jyväskylän näyttelyssä! Olipa neiti kasvanut sitten viime näkemän ja oli oikein reipas ja vilkas tytteli :-) Remppaa tulee nähtyä muutenkin useammin, joten sen muuttumisesta on vaikea sanoa mitään. Äitinsä äänen tuntuu perineen tällä hetkellä vain Karkki ... Harmi Katille ja Terolle, onni muille ;-)

Pentujen kasvua on ollut mukava seurata, varsinkin kun kaikki sujui mallikkaasti ja jokaiselle löytyi hyvä koti. Olin itsekin vähän hämmästynyt, kun yksikään punaisista tytöistä ei "jäänyt" kotiin... Houkutus oli jossain vaiheessa kova, mutta pääsin siitä ylitse. Kaikki olivat niin ihania, että niistä kotiin olisi voinut jättää vaikka jokaisen :-) Mutta joskus täytyy ajatella järjellä - ei tunteella.

Uudet pentusuunnitelmat on jo tehty, jos kaikki menee hyvin niin kesällä täällä vilistää uusi porukka mettislapsia.

No comments: