Thursday, July 2, 2009

Leikittää itse itseään

Jos ei kerta kukaan leiki, niin pakkohan se on itse keksiä jotain tekemistä!

Leluja on pilvin pimein, mutta jostain syystä parhaiten Lillille kelpaavat sellaiset, jotka eivät ole mitään leluja. Ensin pää pinkkiin kassiin, sitten etutassut perässä. Löytyi! Kassakuitti suussa pieni kissa pinkoo karkuun ja hetken päästä tulee taas vastaan kuittia läpsien.

Kun kuitti alkaa olla hajoamispisteessä, täytyy keksiä jotain muuta. Olisiko saunassa jotain. Pienestä pitäen saunan kaiteella keikkunut Lillikkä tekee samaa edelleen: roikkuu kaiteen yli ja metsästää toiselta puolelta omaa häntäänsä. Ihme kyllä pieni "kerä" ei ole tehnyt vielä kieppiä, kun metsästää kaiteen alta omaa takapäätään...

Pieni järjetön ravaus ympäri asuntoa saa aikuistekin hereille! Äänitehosteet mukaan ja häntä pörhössä ensin kirjahyllyyn toista lautaa pitkin ylös ja toiselta puolelta hyppy catmaxiin. Sieltä loikka sohvalle ja tuhatta ja sataa makuuhuoneeseen. Siellä silppaa delttaan ylös asti ja hyppää toisen kirjahyllyn päälle. Sieltä onkin hypättävä lattialle suoraan ja sen jälkeen voikin tutkailla, saisiko jostain jo leikkikaverin. Joskus joku innostuu juoksemaan mukana ja sehän on Lillin mielestä aivan parasta! Äkkikäännöksellä ja pienellä pörhentelyllä jahdattavasta tuleekin jahtaaja ja sitten mennään kovaa toiseen suuntaan.

Kun ei jaksa enää riekkua, on kiva käpertyä Sagan viereen ja jos hyvä tuuri käy, pääsee myös huvitutille. Iines saattaa joskus ohimennen vähän pestä tyttöään, mutta muuten on kyllä sitä mieltä että on jo tarpeeksi iso selvitäkseen yksin.

No comments: