Tuesday, July 14, 2009

Ulkoilua...

Kun itse olin lauantaina juhlistamassa kaverin synttäreitä, porukat kävivät viihdyttämässä kissoja :-) Ulkoiluvuorossa olivat taas Roope, Iines ja Lilli - muutkin olisivat päässeet, mutta Lulua ei saatu napattua ja Saga ei halua lähteä.

Roopelle tuntuu sattuvan ja tapahtuvan aina silloin kun en ole maisemissa. Tällä kertaa se löysi pihalta tyttöystävän! En kyllä ymmärrä miten se oli halunnut olla nenät vastakkain vieraan tyttökissan kanssa, mutta ilmeisesti se on vähän vanhemmiten pehmennyt ;-) Vieras kissa oli seuraillut Roopea siihen saakka, että Roope joutui sisälle.

Iines oli mennyt kuin maantiekiitäjä ees taas pihalla. Se on aina niin innostunut, kun pääsee ulkoilemaan. Iineksen ulkoiluintoa oli himmentänyt se, että seuraavana vuorossa oli ollut Lilli. Villi-Lilli oli yrittänyt saada itselleen varis-paistin ja Iines oli seurannut hyvin hätääntyneenä tilannetta parvekkeelta. Varis oli ilmeisesti vaikuttanut aika uhkaavalta, mutta Lillikkä oli siitä huolimatta yrittänyt kiivetä puuhun sitä metsästämään...?!? Onneksi mitään sen kummempaa ei ollut sattunut. Lilli oli jättänyt saaalistuspuuhat ja pomppinut kohti uusia maisemia :-) En tiedä mistä syystä se koko ajan pomppii kuin kenguru, se on hyvin hupaisan näköistä :-))

No comments: