Friday, May 7, 2010

Lilli juoksee...

Aamulla kun lähdin töihin, oli kaikki vielä aivan normaalisti - ja nyt kotiin palatessa odotti hyvinkin laulava teinineiti... Yhtäkkiä Lillillä onkin kauhea kiima päällä, huutaa, mouruaa ja nostelee takapäätään. Yrittää myös ahdistella Roopea, vaikka Roopea ei voisi vähempää kiinnostaa.

Nopea on aloitus, mut niin oli aina äidilläänkin. Tosin täytyy todeta, että Iineksellä tais olla elämässään ehkä 5 kiimaa ;-) Mä en vaan kestänyt kuunnella niitä, joten joutui heti ekan kiiman jälkeen pillereille, ekasta pillereiden jälkeisestä astutettiin ja ehkä pentujen aikaan saattoi olla yks, ennen kuin taas jatkettiin pillereitä. Se huuto oli jotain niin hirveää - ja ikävä kyllä sama tahti ja volume on jatkunut myös tyttärillä.

Lillillä on ollut nyt yksi kiima alkuvuodesta, joten tää on vasta toinen.
Pieni pelko on siitä, että jos tämän kiiman jälkeen tuleekin kesätauko, mutta jotenkin en ton hormonihirmun kohdalla siihen usko. Iineshän piti pillereiden lopettamisen jälkeen vähintään kuukauden tauon, mut tytär hikiseen 2vk. Et tuntuu olevan vielä äitiään aktiivisempi tapaus :O Meinasin ensin, että Lilli lähtee huomenna Piikkiöön jo, mutta lenkki selvitti ajatuksia vähäsen ja tajusin, että heinäkuun puoliväli on vaan mahdoton ajankohta pentujen syntymälle :-/ Eli seuraavaa odotellessa...

Lillin poikaystävällä on käynyt jo 2 tyttöä kylässä, joten kokemusta on karttunut. Jospa se kesyttää tuonkin, tuskin se nyt kovin paha voi olla..... ;-)

No comments: