Monday, May 24, 2010

Lilli treffeillä ja mammat ihmeissään

Vein eilen Lillin (naapureiden iloksi) Piikkiöön Ottoa tapaamaan. Ensinäkemältä - ja toiseltakin - Lilli oli sitä mieltä, että Otto on maailman kauhein otus ;-) Illallakin sain puhelimen välityksellä kuunnella Lillin raivoisaa murinaa... tänään ei ole tietoja vielä tullutkaan, toivon mukaan Lilli pian hurmaantuisi sulhostaan, kun kiima kuitenkin alkoi jo torstaina, ei tässä enää kovin montaa päivää ole aikaa odotella. Tosin kyllähän se kiima viimeksikin kesti sen viikon, mutta Sagan kanssa todettiin ettei kiiman loppuvaiheilla taphtuneesta astutuksesta saatu mitään tulosta. Joten jos tässä vielä monta päivää menee, niin toiveet ei ole onnistumisen suhteen korkealla. Mutta ei heitetä vielä kirvestä kaivoon :-)

Olin illalla riemuissani, että kerrankin saisin varmuudella nukkua yön rauhassa - enkä herätä totuttuun tapaan neljän pintaan joko Sagan tai Lillin huutoon. Vaan kuinkas kävikään... Ilmeisesti Iines ja vara-mamma Saga olivat sitä mieltä, että hajamielinen emäntä oli unohtanut heidän lapsensa jonnekin ja käyttivät koko yön herättelemiseeni!!! Vähän väliä jompi kumpi hieroi tassullaan naamaani, huusi korvan juuressa tai tassutteli päälläni. Huoh. Eli se siitä nukkumisesta sitten... Vaikka Lilli toisinaan ärsyttää kovastikin Iinestä ja Sagaa, olivat ne ilmeisesti hieman hämmentyneitä sen katoamisesta. Tai iloisia, mistäs mä oikeastaan tiedän syytä tuohon herättelyyn ;-) tiedä vaikka olisivat vaan halunneet ottaa ilon irti "vapaudestaan", kun ylikasvanut imetettävä ei ollut paikalla.

Saa nähdä muuttuuko tilanne jotenkin, jos/kun Lilli nyt tulee tiineeksi. Sagahan imettää sitä edelleen, mutta voisi kuvitella että se ilo jossain vaiheessa loppuu... Sagahan on Iineksen leikkauksen jälkeen päätynyt siihen, että Iines on kauhea otus jota pitää kiusata :-/ Välillä musta kuono vilkkuu jostain kulman takaa kun se vaanii Iinestä ja silti saattaa ohimennen pestä Lilliä ennen kuin hyökkää taas blondi-kilpparin kimppuun. Minähän toki aina pelastan rassukka-mussukan Sagalta, joten ei Iines mitenkään hätää kärsimässä ole.

2 comments:

Merja said...

Toivotaan, että parin viikon päästä saadaan iloisia uutisia :)

Maria said...

Hei Minna, ihanaa ja komee yhdistelmä! Toivotaan että tulee tulosta!!!