Wednesday, May 26, 2010

Lilsu on jälleen kotona

Hain Lillin eilen kotiin, kun en kestänyt olla enempää siitä erossa ;-) No ei sentään, mutta kiima alkoi olla aika hiipunut, kun aloitus oli jo torstaina. Laura näki eilen yhden astumisen, joten toivoa sopii että niitä olisi ollut useampikin... mutta eiköhän se parissa viikossa selviä, en usko että Lilli pitää pitkää taukoa ellei nyt tiinehdy.

Roope oli kauhuissaan nähdessään Lillin :-D Haistoi tietty Otton hajut ja murisi ja sähisi aivan suunnattomasti. Saga sen sijaan nuuskutti lastaan innolla, eikä sähissyt ollenkaan. Iines ja Lulu eivät erityisemmin välittäneet kakaran ilmaantumisesta. Sain muuten nukkua yöllä paljon paremmin, Iines ja Saga eivät yhtään herätelleet... Lillikin oli niin vässähtänyt, että nukkui vaan tutulla paikallaan jalkojeni päällä.

Aamulla Lilli esitti hieman tutuksi tullutta ohjelmistoaan (huutolaulu on taitolaji), mutta rauhoittui sitten lattialla lojuvan repun päälle nukkumaan. Saga saapui heti pesemään ja hoivaamaan vauvaansa :-) joten rauha on taas maassa ja Saga on tyytyväinen.


Nyt ei muu auta kuin odotella :-)

2 comments:

Anonymous said...

Toivotaan että tärppää!
Itse alan olla aikas varma että Piu tiineenä tosiaan on, käytös on muuttunut maailman ihmis- & kissarakkaimmaksi, ruokahalu on kasvanut mielettömästi, massu on pyöristynyt ja nisät vähän tuntuvat paremmin. Ja kiimoja ei ole ilmaantunut ;D

Minde said...

Hienoa, että Piulle on pentuja tulossa :-) Lillillä on edelleen hirveä kiima... aloitti sen pienen lepotauon jälkeen kotona taas uudella innolla...